ForsideWebshop Varekartotek

Bemærk!
Tillægsmodulet Webshop udfases, derfor er det ikke længere muligt at købe eller tilmelde dette tillægsmodul. Denne artikel er tilgængelig, som hjælp til kunder der allerede har tillægsmodulet. Læs mere om udfasningen af Webshop

Opret varer i din Webshop

Når du skal oprette varer til din Webshop, skal det gøres igennem e-conomic. Det er ikke muligt at oprette varer direkte i Webshop.

Synkroniser dine varer fra e-conomic til Webshop

Dine varer i e-conomic bliver automatisk overført til din webshop én gang i minuttet. Derfor skal du ikke gøre andet end at oprette dine varer i e-conomic, som normalt.

Herefter kan du gå direkte over i din Webshop og se de nye oprettede varer ved at klikke på "Varer" øverst i værktøjslinjen.

  • For at vise dine varer i din Webshop, skal du sørge for de ligger i den rette kategori, og tilføje et Vare- eller Varekategori-element i dit Webshop layout.
Vil du op i toppen af artiklen igen, eller vil du læse mere om emnet?
Til top
Læs mere om Webshop
Læs mere om Opret varer i din Webshop
Læs mere om Varianter i Webshop
Læs mere om Opdel dine varer i kategorier

Yderligere hjælp?

Indrømmet, vi oplever - at I kære kunder - kender til detaljer i programmet, som vi i Supporten ikke selv har tænkt på.

Sidder du med et rigtigt godt ”fif/cowboy trick”, eller har du et spørgsmål til programmet, så er du naturligvis velkommen til at sende os en mail på info@e-conomic.dk.

Du kan naturligvis også altid tjekke vores Forum, for at se, om der allerede findes et godt fif eller et svar på dit spørgsmål der.

webshop/varekartotek · Sidst ændret: 2020/08/20 12:13 af Andreas Rostved