ForsideTillaegsmoduler Indscanning

Tillægsmodul - Indscanning

Med tillægsmodulet Indscanning kan du vedhæfte købsfakturaer og udgiftsbilag til din bogføring. Dét sikrer, at dine bilag ikke går tabt eller bliver ødelagt. På den måde har du nemt din dokumentation overfor SKAT på plads.. og din revisor & bogholder har direkte adgang til det hele - uanset hvor de befinder sig. Det styrker samarbejdet!

Slip for løse papirer og kvitteringer
Slip for mapper der fylder på kontoret

Er Indscanning noget for mig?
Indscanning er for alle der ønsker at digitalisere deres bilagshåndtering. Med Indscanning får du mulighed for at indsende dine bilag på farten, fra din mail eller hive dem ind fra computeren. Det er helt op til dig! Når først dine bilag er i e-conomic - så er de sikret for al tid. Nu skal du blot bruge bilagene, som dokumentation til din bogføring.
Ønsker du automatisk aflæsning af bilag - samt modtagelse af e-fakturaer, så anbefaler vi at du tager et kig på Smart Inbox.

Her kan du se en video, der viser hvordan du opbevarer og behandler bilag digitalt med Indscanning.

Kom godt i gang med Indscanning

I din Indbakke kan du nemt uploade dine bilag, uanset hvor du har dem gemt. Herefter kan du kategorisere bilagene eller vedhæfte dem til dine posteringer. På den måde får du overblik over din dokumentation.


Savner du mere information om Indscanning?
Så har vi lidt til dig herFAQ ›

Gratis onlinekursus "Indscanning & Smart Inbox" ›

Pakke- og funktionsoversigt
Pakke Start-up Small Business Professional
Tilvælg som tillægsmodul

Du kan se prisen for Indscanning her. Tilvælg Indscanning på din aftale.

OBS

  • Ved opsigelse af Indscanningsmodulet skal du være opmærksom på, at alle de indscannede bilag ikke længere kan ses i aftalen. Derfor skal du inden opsigelsen eksportere dine bilag.

tillaegsmoduler/indscanning · Sidst ændret: 2020/11/05 08:49 af Casper Hertz Olsen