ForsideTillaegsmodulerInbox-smartinbox Smartinbox

Smart Inbox

Smart Inbox er et tillægsmodul, der giver dig mulighed for at behandle dine bilag nemt og hurtigt i e-conomic. Så du kan bruge din tid mere effektivt og sikre at din bogføring bliver snorlige.

Med OCR-aflæsning, kan e-conomic læse tekst og beløb fra dine bilag og Machine Learning tillader e-conomic at bruge denne information intelligent, udfra hvordan du selv udfører din bogføring. Hvis du er klar til at digitalisere dit bogholderi fuldstændigt, er Smart Inbox naturligvis også den rette løsning, for med modtagelse af EAN faktura, direkte i din Indbakke i e-conomic, bliver bogføringen fuldt ud digital og lettere end nogensinde før.

Alt du skal gøre, for at få Smart Inbox, er at aktivere tillægsmodulet i din e-conomic aftale.

Her kan du se en kort præsentation af Smart Inbox:

Gratis onlinekursus!
Du har mulighed for at tage mange forskellige onlinekuser, ganske gratis hos e-conomic. Det gælder selvfølgelig også kurser i Smart Inbox. Kurset tager en times tid og foregår live, på din computerskærm. Medbring blot godt humør og rigeligt med nysgerrighed.

Tilmeld onlinekursus i Smart Inbox


Bliv klogere på Smart Inbox

Yderligere hjælp?

Indrømmet, vi oplever - at I kære kunder - kender til detaljer i programmet, som vi i Supporten ikke selv har tænkt på.

Sidder du med et rigtigt godt ”fif/cowboy trick”, eller har du et spørgsmål til programmet, så er du naturligvis velkommen til at sende os en mail på info@e-conomic.dk.

Du kan naturligvis også altid tjekke vores Forum, for at se, om der allerede findes et godt fif eller et svar på dit spørgsmål der.

tillaegsmoduler/inbox-smartinbox/smartinbox/forside · Sidst ændret: 2019/10/02 13:13 af Andreas Rostved