ForsideTillaegsmoduler Api

e-conomic API

Med e-conomic API kan du integrere dine it-systemer (fx webshop, kasseapparat, CRM-system eller noget helt fjerde) med e-conomic regnskabsprogram. e-conomic API sørger for, at dine systemer er synkroniserede med e-conomic, så du får et bedre overblik over din forretning.

e-conomic API er en del af din aftale og helt gratis at anvende.

Skab forbindelse

Du kan få overblik over de it-systemer, der kan integreres med e-conomic i vores oversigt apps/integrationer på e-conomic.dk. Du kan også finde apps, der kan integreres i e-conomic Market.


API giver ubegrænset adgang
Vær opmærksom på, at API-adgang giver fuld adgang til at tilgå og ændre al data, der findes i din aftale. Derfor bør du aldrig give API-adgang til en tredjepart, hvis du ikke kender denne, eller tredjeparten ikke er anbefalet af e-conomic.
På interne aftaler for revisorer og bogholdere er det udelukkende tilladt for tredjepart at læse data på dine aftaler, men ikke foretage ændringer eller overføre data til aftalen - der kan altså udelukkende hentes data fra e-conomic via API, når det er en intern aftale.

Er du udvikler?
Husk, at du kan finde dokumentation, hjælp og vejledning som udvikler på vores udviklersite www.e-conomic.com

Yderligere hjælp?

Indrømmet, vi oplever - at I kære kunder - kender til detaljer i programmet, som vi i Supporten ikke selv har tænkt på.

Sidder du med et rigtigt godt fif, eller har du et spørgsmål til programmet, så er du naturligvis velkommen til at sende os en mail på info@e-conomic.dk.

Du kan naturligvis også altid tjekke vores Forum, for at se om der allerede findes et godt fif eller et svar på dit spørgsmål dér ;-).

tillaegsmoduler/api · Sidst ændret: 2020/02/21 15:05 af Kathrine Grotkær Sørensen