Forside Tillaegsmoduler

Tillægsmoduler i e-conomic

Vi har udviklet en række tillægsmoduler, for at gøre dit daglige arbejde lettere og mere effektivt. Alle vores tillægsmoduler findes som apps i e-conomic market og kan tilføjes til din aftale, på et øjeblik.

Læs mere om e-conomic Market

Smart Inbox

Smart Inbox er til dig, der vil automatisere din behandling af bilag. Smart Inbox aflæser dine kvitteringer og leverandørfakturaer og giver dig forslag til, hvordan de skal bogføres. Alt du skal gøre, er at tage et billede med vores gratis mobilapp, uploade filer fra din computer eller sende dem på e-mail.

Du får også et EAN-nummer ganske gratis, så du kan modtage dine leverandørfakturaer elektronisk - direkte i e-conomic. På den måde slipper du for at håndtere og indtaste dine fakturaer manuelt.

Med Smart Inbox sparer du størstedelen af arbejdet ved bogføring af bilag, så du kan bruge mere tid på det, der giver værdi til din forretning. Har du allerede tillægsmodulet Indscanning, bliver det automatisk afmeldt og dine bilag kommer over i Smart Inbox.

Læs mere om Smart Inbox
Smart Inbox i e-conomic Market

Smart Bank

Smart Bank kan overføre bankposteringer til e-conomic automatisk, så du slipper for at printe kontoudtog og matche posteringer manuelt. Når dine bevægelser fra banken er overført, kan du bruge funktionen Autoforslag til hurtigt at bogføre dem som posteringer i dit regnskab.

Autoforslag genkender alt fra finansbilag til kunde- og leverandørindbetalinger, og giver dig automatisk forslag til, hvordan de skal bogføres.

Læs mere om Smart Bank
Tilføj tilløgsmodulet Smart Bank til din aftale via e-conomic Market

Projektstyring

Projektstyring gør det nemt at holde styr på både interne og eksterne projekter i e-conomic.

Du kan hurtigt registrere og godkende timer, materialer og kørsel og overføre det hele til fakturaer med få klik. Du kan også tilkøbe ekstra brugere til dine medarbejdere, så de selv kan indberette timer, kørsel og udlæg.

Med vores gratis mobilapp ”e-conomic - tid” kan du og dine medarbejdere desuden registrere arbejdstimer direkte på jeres iPhone eller iPad.

Med Projektstyring kan du altid følge med i dækningsbidraget på dine igangværende projekter. Og du kan nemt bogføre leverandørfakturaer eller finansbilag som omkostninger på de enkelte projekter.

Læs mere om Projektstyring
Projektstyring i e-conomic Market

Lager

Lagerstyring holder styr på dit lager ved at synkronisere alle varer og varebevægelser automatisk med dit regnskab, så du slipper for dobbeltarbejde.

Lagerstyring taler også sammen med tillægsmodulet Webshop, så din webshop og dit lager automatisk bliver synkroniseret, hvis du har begge tillægsmoduler.

Med Lagerstyring kan du oprette varer på flere forskellige sprog og arbejde i enkle skabeloner til ordrer, bestilling, følge- og pakkesedler.

Derudover har du mulighed for drop-shipping, så du hurtigt kan omdanne en ordre til en leverandørbestilling. Du kan også oprette varesamlinger, så du hurtigt kan fakturere for fx pakkeløsninger eller varer, som ofte sælges i et bestemt antal. I Lagerstyring bliver kostprisen beregnet ud fra princippet “gennemsnitlig kostpris”.

Læs mere om Lager
Lager i e-conomic Market

Abonnement

Abonnement er skabt til dig, der opkræver betaling i faste intervaller. Med tillægsmodulet kan du hurtigt sende fakturaer til mange kunder på én gang. Det er en kæmpe fordel, hvis du fx har en forening, udlejningsservice eller et magasin og derfor fakturerer dine kunder i faste intervaller.

Med Abonnement kan du desuden opkræve dine kunder via Betalingsservice (PBS), hvilket er en fordel for både dig og dine kunder: Kunderne får trukket beløbet automatisk, og du får altid betaling til tiden.

Læs mere om Abonnement
Abonnement i e-conomic Market

Indscanning

Indscanning giver dig en indbakke i e-conomic, så du kan sende dine bilag og kvitteringer direkte til dit regnskabsprogram. Tag et billede med vores gratis mobilapp, upload dem fra din computer eller send dem på e-mail.

I e-conomic kan du kategorisere dine bilag, knytte dem til de rette posteringer og give din revisor eller bogholder adgang.

Læs mere om Indscannning
Indscanning i e-conomic Market

Dimension

Dimension kan give dig overblik over, hvilke afdelinger i virksomheden der er gode eller mindre gode til at tjene penge.

Du kan fordele omkostninger og indtægter på de respektive afdelinger eller salgssteder uden at oprette flere konti i kontoplanen.

Læs mere om Dimension
Dimension i e-conomic Market

Budget

Budget hjælper dig til at sikre, at din virksomhed er på rette spor. Du kan sætte præcise mål og få et godt overblik over din virksomheds økonomi.

Med Budget har du mulighed for at lave budgetter på alle dine konti i e-conomic og løbende trække rapporter for at holde øje med, om budgettet overholdes på de enkelte konti.

Det giver dig det fulde økonomiske overblik over alle din virksomheds tal direkte i dit regnskabsprogram.

Læs mere om Dimension
Budget i e-conomic Market

Periodisering og anlæg

Periodisering og anlæg kan fordele omsætning og omkostninger over en længere periode, for at give dig en mere retvisende månedsrapportering og bedre overblik over din økonomi.

Du kan også håndtere afskrivningen af dine aktiver, fx. en firmabil eller computer, over tid. Normalt afskriver man sine aktiver manuelt hver måned, men med Periodisering og anlæg kan du få e-conomic til at gøre det helt automatisk.

Vær opmærksom på at aktiver afskrives via lineær afskrivning og ikke fx. dynamisk eller skattemæssig afskrivning. Det er en god idé at rådføre sig med en autoriseret revisor eller bogholder, før man laver afskrivninger.

Læs mere om Periodisering og anlæg
Periodisering og anlæg i e-conomic Market

Superkladde

Superkladden i e-conomic har et layout, der minder om et regneark. Vi kalder også dette layout "linjebaseret". Det betyder, at den er lynhurtig at taste i, ligesom den giver dig lidt mere fleksibilitet i forhold til opsætning - og så er den helt gratis.

Superkladden er for dig, der har erfaring med regnskab og er hurtig på tasterne.

Læs mere om Superkladde
Superkladde i e-conomic Market

Website

Website gør det nemt og hurtigt lave en flot hjemmeside til din virksomhed.

Du får en lang række designskabeloner at vælge imellem og kan nemt redigere indholdet ved at trække det rundt på siden.

Du bruger samme login som til e-conomic og får et gratis domæne eller tilkobling til dit eksisterende domæne. Samtidig får du automatisk en mobiltilpasset version af din hjemmeside.

Hvis din virksomhed får behov for at sælge jeres varer online, kan du altid koble en webshop på din eksisterende hjemmeside med tillægsmodulet e-conomic Webshop.

Læs mere om Website
Website i e-conomic Market

Webshop

Webshop giver dig en hjemmeside og onlinebutik i én samlet pakke. De enkle designskabeloner i Webshop gør det nemt at bygge din onlinebutik, og du kan altid tilføje varer samt oprette fragt- og betalingsmetoder.

Webshop taler sammen med tillægsmodulet Lagerstyring i e-conomic. Det betyder, at din webshop og dit lager automatisk bliver synkroniseret, når du har begge tillægsmoduler.

Når du vælger tillægsmodulet Webshop får du også en gratis hjemmeside, som du nemt kan designe til din virksomheds behov. Og har du allerede tillægsmodulet Website i e-conomic, bliver din webshop automatisk koblet på din eksisterende hjemmeside.

OBS: Webshop er ikke egnet til virksomheder med mere end 1.500 varer.

Læs mere om Webshop
Webshop i e-conomic Market

Webshop+

Webshop+ giver dig mulighed for at lave en mere kompleks, international Webshop. Du får alle Webshop-funktionerne, men kan også oprette rabatkoder og lave indlogningsgrupper, så bestemte kunder kun ser nogle varer eller får en særlig pris. Desuden kan du håndtere international handel (i DKK).

Hvis du allerede har tillægsmodulet Webshop, beholder du din eksisterende webshop og data, når du opgraderer til Webshop+.

Webshop+ taler sammen med tillægsmodulet Lagerstyring i e-conomic. Det betyder, at din webshop og dit lager automatisk bliver synkroniseret, når du har begge tillægsmoduler.

Du får samtidig en gratis hjemmeside, som du nemt kan designe til din virksomheds behov. Og har du allerede tillægsmodulet Website, bliver Webshop+ automatisk koblet på din eksisterende hjemmeside.

OBS: Webshop+ er ikke egnet til virksomheder med mere end 1.500 varer.

Læs mere om Webshop+
Webshop+ i e-conomic Market

tillaegsmoduler/forside · Sidst ændret: 2020/09/09 09:08 af Andreas Rostved