ForsideSalgOpsaetning Design-og-layout

Design og layout

Med funktionen Design og layout kan du designe og ændre layout for tilbud, ordrer, fakturaer, kreditnotaer, mv.

Design og Layout kan være en udfordring at forstå og benytte korrekt. Derfor anbefaler vi, du tager vores gratis online-kursus i "Design og layout", som du kan tilmelde dig her.

Hvis ikke du har lyst eller lejlighed til at deltage i et online kursus, kan du altid benytte muligheden for at læse online og blive klogere på Design og layout.

I denne artikel, kan du lære hvordan dokumenter er opbygget i e-conomic. På den måde bliver det meget lettere at forstå, hvordan du laver dem om.

Sådan er dokumenter opbygget i e-conomic

Layoutet på dine dokumenter i e-conomic, styres af Design og Layout. Dit layout bruges på alle dokumenter du kan lave i programmet.

Et Layout i e-conomic består af to lag. Først et underliggende lag, der bruges som et brevpapir, til at danne baggrund på dine dokumenter. Ovenpå brevpapiret skrives selve indholdet, det er din forgrund.

1. Baggrund - Brevskabeloner

En brevskabelon svarer til et brevpapir. Helt simpelt, kan du sammenligne det med et stykke papir i din printer. Hvis der i forvejen er grafik/tekst på papiret i din printer, vil det danne baggrund for det indhold du skriver på selve papiret. På samme vis er brevskabelonen i e-conomic designet til at være baggrund for dit indhold.

Hver enkelt brevskabelon, indeholder forskellige elementer, med indhold til dokumentets baggrund. Det kunne eksempelvis være dit firmas logo, dine firmainformationer eller kundeoplysninger.

2. Forgrund - Skabelonsamlinger

En skabelonsamling indeholder forskellige skabeloner, med information e-conomic bruger, til at lave dokumenter.

En skabelonsamling består, rent praktisk, af en række af forskellige skabeloner.

Hver enkelt skabelon, indeholder forskellige elementer, med indhold til dokumentet. Det kunne eksempelvis være varelinjer på din faktura, teksten på din rykker eller prisen på dit tilbud.

3. Et færdigt dokument

Hvis man kombinerer en skabelon og en brevskabelon, vil resultatet være et færdigt dokument, som vist på billedet herunder.

Vil du op i toppen af artiklen igen, eller vil du retur og læse mere om emnet?
Til top
Tilbage til emnet og læs mere om Design og layout
Tilbage til emnet og læs mere om Brevskabelon


Andre interessante emner
Læs mere om fakturaskabeloner på vores hjemmeside
Sådan ændrer du skabelon på din kunder
Sådan bruger du farver i design og layout
Omdøb din skabelonsamling
Omdøb din brevskabelon
Overskriv elementer i en skabelon med elementer fra en anden
Indsæt et link i din brødtekst
Skriv en tekst til din kunde i din faktura


Yderligere hjælp?

Indrømmet, vi oplever - at I kære kunder - kender til detaljer i programmet, som vi i Supporten ikke selv har tænkt på.

Sidder du med et rigtigt godt ”fif/cowboy trick”, eller har du et spørgsmål til programmet, så er du naturligvis velkommen til at sende os en mail på info@e-conomic.dk.

Du kan naturligvis også altid tjekke vores Forum, for at se, om der allerede findes et godt fif eller et svar på dit spørgsmål dér ;-).

salg/opsaetning/design-og-layout/forside · Sidst ændret: 2018/04/03 10:22 af Andreas Rostved