ForsideSalgOpsaetning Design-og-layout-logo-paa-faktura

Logo på dokumenter/faktura

Du kan gøre din faktura mere personlig ved at sætte dit eget logo på. Du kan ligeledes få logo på dine rykkere, kontoudtog, bestillinger, følgeseddel mv.

Husk at logoet først skal gemmes på din computer i fx. GIF, PNG, JPEG eller JPG format. Det er en god ide at gemme filen i det rigtige størrelse, så bevares kvaliteten også.

Benytter du det manuelle logo upload, kan du også benytte PDF filer i nogle tilfælde.

Beslut hvilken skabelonsamling du vil benytte

Dette er kun relevant hvis du uploader via "Design og layout" funktion. Hvis du ligger den ind via det orange tandhjul ("Indstillinger"), vil logoet bliver lagt ind på alle brevskabeloner. I e-conomic er der som standard to skabelonsamlinger:

  • Std. m. girokort (med FI-kort)
  • Std. m. bankoplys. (med bankoplysninger).

Hver skabelonsamling består som minimum (ved en Start-up aftale) en skabelon for fakturaer, kontoudtog og kreditnotaer (der er flere muligheder hvis man har en Small business aftaler, Professional aftale og/eller Lager).

Til hver skabelonsamling er tilknyttet en brevskabelon. Brevskabelonen fungerer som basis for skabelonsamlingen og indeholder dine virksomhedsoplysninger.

Logo størrelse i pixels og dpi (for avancerede brugere)

Har du brug for lidt mere viden om, hvilken størrelse dit logo kan have i pixels eller dpi, så er der her en meget kort forklaring.

Et bitmap-billede består af pixels. Hvis et billede f.eks er sat til 300 dpi og 2x2 cm, og man så strækker det til 10x10 cm i layoutet, bliver det ’effektivt’ 60 dpi i stedet.

Hvis man fx er tilfreds med en effektiv opløsning på 150 dpi, vil et logo, der skal være 10x10 cm, således skulle være ca. 590x590 pixels (150 dpi x (10 cm / 2,54 cm/inch)).

Andre interessante emner
Har du brug for at fjerne dit firmanavn på din faktura e.l.?
Sådan fjerner du "tilføj logo" beskeden i din aftale
Læs mere om fakturaskabeloner på vores hjemmeside

Vil du op i toppen af artiklen igen, eller vil du retur og læse mere om emnet?
Til top
Tilbage til emnet og læs mere om Design og layout
Tilbage til emner og læs mere om Bliv klogere på design og layout

Du er også velkommen til at følge vores gratis, online kursus i "design og layout", som du kan tilmelde dig her.

Yderligere hjælp?

Indrømmet, vi oplever - at I kære kunder - kender til detaljer i programmet, som vi i Supporten ikke selv har tænkt på.

Sidder du med et rigtigt godt ”fif/cowboy trick”, eller har du et spørgsmål til programmet, så er du naturligvis velkommen til at sende os en mail på info@e-conomic.dk.

Du kan naturligvis også altid tjekke vores Forum, for at se, om der allerede findes et godt fif eller et svar på dit spørgsmål dér ;-).

salg/opsaetning/design-og-layout-logo-paa-faktura · Sidst ændret: 2017/07/11 11:22 af rmj