ForsideRegnskab Overfoer-bankafstemningsdata

Overfør bankdata fra bankafstemning til kassekladden

Det er muligt at importere dine bankposteringer til en kassekladde via bankafstemningsværktøjet. Til at starte med skal du importere dine bankposter til bankafstemingsværktøjet.

Se, hvordan du overfører bankdata til en kassekladde

Nu kan du vælge de posteringer, du vil fører over i kassekladden. Du kan gør det ved at:

  • Markere de posteringer, du vil have med over i din kassekladde.
  • Klikke på "Overfør".
  1. Udfyld bilagsnummer i feltet ”Bilag”, du kan også ændre bilagsnumrene på alle posteringer ved at vælge en af de tre muligheder, du har under "rul ned menuen" i ”Bilagsnumre”. Hvis du vælger Tildel manuelt skal du selv skrive bilagsnumrene ind i feltet ”Bilagsnummer”. Hvis du vælger Brug samme nummer, vil den tage det næste bilagsnummer i rækken og give det til alle posteringerne i overførslen. Vælger du Brug fortløbende numre, vil systemet automatisk tage det næste bilagsnummer i rækken og ændre det derned ad.
  2. Hvis du ønsker en anden tekst, end den der er importeret, ændrer du blot teksten i feltet ”Tekst”.
  3. I feltet ”Type” skal du vælge, hvilken type posteringen er.
  4. derefter skal du vælge, hvilket kontonummer den skal posteres på, hvis du har valgt typen ”Finansbilag”. Hvis du har valgt typen ”Kundeindbetaling”, skal du vælge, hvilken kunde indbetalingen er fra. Og hvis du har valgt typen ”Lev. indbetaling” skal du vælge, hvilken leverandør du har betalt beløbet til. OBS! Dette felt kan rettes, når posteringerne ligger i kassekladden.
  5. I feltet "Faktura" vælger du, hvilken faktura der betales, hvis typen er valgt som enten "Kundeindbetaling" eller "Lev. betaling".
  6. I feltet "Afdeling" kan du vælge mellem dine oprettede afdelinger, hvis du bruger tillægsmodulet Dimension.
  7. Klik på "Overfør til kassekladde".

Posteringerne vil nu være oprettet i den kassekladde, de er blevet overført til. De vil også fremgå i venstre side af Bankafstemning. Du vil se, at de allerede er afstemt.

Hvis du ikke laver konteringen færdig, klikker du på "Gem og luk" i bunden. Når du skal ind og kontere igen, vil den have husket, hvilke posteringer der skal og hvilke der ikke skal overføres.

Vil du op i toppen af artiklen igen, eller vil du retur og læse mere om emnet?
Til top
Læs mere om Bankafstemning
Læs mere om Import af Danske Bank posteringer

Yderligere hjælp?

Indrømmet, vi oplever - at I kære kunder - kender til detaljer i programmet, som vi i Supporten ikke selv har tænkt på.

Sidder du med et rigtigt godt fif, eller har du et spørgsmål til programmet, så er du naturligvis velkommen til at sende os en mail på info@e-conomic.dk.

Du kan naturligvis også altid tjekke vores Forum, for at se, om der allerede findes et godt fif eller et svar på dit spørgsmål dér.

regnskab/overfoer-bankafstemningsdata · Sidst ændret: 2018/08/24 09:22 af Josefine Eckstrøm Lave