ForsideRegnskab Kassekladder-kundeindbetaling

Kundeindbetaling

Når du har udstedt en faktura skal kunden betale denne på et tidspunkt. Når pengene går ind på din konto skal disse selvfølgelig også registreres i e-conomic, således at kunden ikke længere står til at skylde dig penge.

Alle indbetalinger bliver tastet ind under "Regnskab" → "Kassekladder" → "Indbetalinger" → "Ny postering", såfremt man bruger en standardopsætning fra e-conomic.

Det eneste krav, så det rammer kunden, er, at det er typen "Kundeindbetaling", der benyttes.

Her kan du se en video om, hvad de forskellige felter betyder når du skal lave en kundeindbetaling. (Klik på Youtube ikonet i videoen, for at få åbnet videoen i Youtube).

Da ikke alle kunder oplyser de samme informationer ved indbetaling, kan du komme ud for flere forskellige scenarier, som alle samme ender ud med at du får lavet en kundeindbetaling. Eksemplerne kan være som følger:

I alle de linkede eksempler, vil der i ”Regnskab” → ”Kassekladde” → ”Andre muligheder” → ”Opsætning af kassekladde”, være indstillet en automatisk modkonto, i disse tilfælde konto 5820 bank.

Der vil desuden være opsat en automatisk tekst ved kunde indbetaling som lyder følgende (”kundes navn” indbetalt faktura ”fakturanummer”).

Vil du op i toppen af artiklen igen, eller vil du retur og læse mere om emnet?
Til top
Tilbage til emnet og læs mere om Bogføring af posteringer
Tilbage til emnet og læs mere om Kassekladde - Indbetalinger


Yderligere hjælp?

Indrømmet, vi oplever - at I kære kunder - kender til detaljer i programmet, som vi i Supporten ikke selv har tænkt på.

Sidder du med et rigtigt godt ”fif/cowboy trick”, eller har du et spørgsmål til programmet, så er du naturligvis velkommen til at sende os en mail på info@e-conomic.dk.

Du kan naturligvis også altid tjekke vores Forum, for at se, om der allerede findes et godt fif eller et svar på dit spørgsmål dér ;-).

regnskab/kassekladder-kundeindbetaling · Sidst ændret: 2020/02/26 11:22 af Kathrine Grotkær Sørensen