Forside Market

e-conomic Market

Hos e-conomic, tror vi på samarbejde. Faktisk går vi så meget op i godt samarbejde, at vi har lavet et software-supermarked til dig. Her kan du finde apps og integrationer, som med få klik kan kobles sammen med e-conomic.

Præcist, som på en mobiltelefon, kan du tilføje og fjerne apps, i løbet af et kort øjeblik og finde netop den løsning der passer dig og din virksomhed bedst.

Mine apps

I e-conomic Market, er det nemt at få overblik over alle de apps, du har tilføjet til din aftale. På siden "Mine apps" kan du se alle apps, du har tilladt adgang til din e-conomic aftale.

  • Tryk på ikonet "Market" øverst til højre i e-conomic.
  • Tryk på menuen "Mine Apps", øverst i Market.

Kun apps, du har tilføjet til din aftale via e-conomic Market, bliver vist i "Mine apps".

Tip!
Har du fundet en app, du kan lide?
Så kan du nemt give en bedømmelse i "Mine apps", ved blot at trykke på den app, du vil bedømme og derefter trykke på den blå tekst "bedøm app". Du kan give op til fem stjerner, i din bedømmelse.

Tilføj en app til din aftale

Det tager kun et øjeblik at finde og tilføje en app i e-conomic Market.

  • Tryk på ikonet "Market" øverst til højre i e-conomic.
  • Find den app, du ønsker at tilføje til din aftale.
  • Kontrollér, at din aftale lever op til kravene beskrevet i afsnittet "Forudsætninger" i venstre side af appens beskrivelse.

Prøver du at tilføje en app, der ikke lever op til forudsætningerne, vises en fejlbesked, med information om hvad du mangler at sætte op.

Hvis ét eller flere krav er beskrevet med rød tekst, lever din aftale ikke op til kravet og du kan ikke tilføje appen til din aftale. For at tilføje appen, skal du tilføje manglende rettigheder og/eller tillægsmoduler. Herefter kan appen tilføjes, uden problemer.

  • Tryk på den blå knap "Tilføj app".

På denne side skal du give tilladelse til, at denne app må tilgå data, i din aftale. Dette er nødvendigt for alle apps du ønsker at benytte.

  • Tryk på den blå knap "Tilføj app", for at tillade forbindelse mellem appen og din e-conomic aftale.

Når du har tilladt appen adgang til din aftale, sender vi dig videre til appens hjemmeside, hos den udvikler, der har lavet appen du tilføjer. Her skal du enten oprette dig som bruger, logge ind med en eksisterende bruger eller blot følge de trin, der er beskrevet på hjemmesiden.

Når dette er gjort, er appen klar til brug, i din e-conomic aftale.

Tip!
Du kan teste langt de fleste apps i e-conomic Market, helt uden beregning. Kun når du vælger et abonnement/køber, den app du har tilføjet til din e-conomic aftale, vil udvikleren af appen opkræve dig direkte, udenom e-conomic.

Fjern en app fra din aftale

At fjerne en app fra din aftale, er naturligvis ligeså nemt og hurtigt, som det er at tilføje en app.

  • Tryk på ikonet "Market" øverst til højre i e-conomic.
  • Tryk på menuen "Mine Apps", øverst i Market.
  • Tryk på den grå knap "Fjern app".

Appen er nu fjernet fra din aftale, og har ikke længere adgang.

Bemærk
Når du fjerner en app fra din e-conomic aftale, sørger vi for at denne app ikke længere kan tilgå data i aftalen. Dog kan vi ikke opsige eventuelle abonnementer eller aftaler, du har indgået, med appens udvikler. Derfor er det vigtigt, du opsiger disse selv, hvis du ikke længere ønsker at betale for de services du har hos appens udvikler.


Yderligere hjælp?

Indrømmet, vi oplever - at I kære kunder - kender til detaljer i programmet, som vi i Supporten ikke selv har tænkt på.

Sidder du med et rigtigt godt ”fif/cowboy trick”, eller har du et spørgsmål til programmet, så er du naturligvis velkommen til at sende os en mail på info@e-conomic.dk.

Du kan naturligvis også altid tjekke vores Forum, for at se, om der allerede findes et godt fif eller et svar på dit spørgsmål dér.

market/forside · Sidst ændret: 2018/11/20 15:05 af Andreas Rostved