Forside Introduktion

e-copedia - din hjælpeguide

e-copedia vores primære platform til digital, skriftlig dokumentation - om og omkring e-conomic.

Vores sprogbrug er frit og helt nede på jorden. Sådan gør vi det, i et forsøg på at sikre at alle kan være med. Samtidigt håber vi, du oplever e-copedia som en seriøs støtte i din hverdag, du kan stole på.

Vi vil gerne at e-copedia er en interaktiv oplevelse hvor du, som læser, selv afgør hvilke medier du vil benytte dig af. Derfor vil du opleve at vores artikler er sprængfyldt med billeder, videoer, animationer, eksempler og nyttige links, som vi har "håndplukket" til dig og alle andre der benytter e-conomic.

e-copedia er en Wiki

Traditionelt set definerer man en 'wiki' (udtales: vi-ki), som en åben "videns-database" fyldt med information, alle kan forfatte og vedligeholde, i samarbejde med andre. Indholdet opstilles typisk, som i et leksikon, for både helt overordnede og meget specifikke emner.

Navnet 'Wiki' er hentet fra 'Wiki wiki shuttlebus'. Altså en bus, der kører mellem de forskellige terminaler i Honolulu lufthavn, på Hawaii. Shuttlebussen er den hurtigste måde, at blive transporteret mellem terminalerne, deraf navnet 'wiki wiki' som betyder; Hurtig.
Ward Cunningham er ”far” til det første wiki-system og døbte sit program efter netop denne busservice, fordi en videns-database bør være hurtig og enkel at anvende.

Hvis du vil have hele historien med, kan du læse om oprindelsen af 'Wiki' på Wikipedia.

Adgang hele døgnet

Det er nemt at komme ind på e-copedia, enten ved at klikke på hjælp-knappen i e-conomic, når du er logget ind i din aftale. Eller ved at klikke på "Support" og dernæst "e-copedia" på e-conomic.dk. En simpel Google-søgning, vil også oftest lede dig hertil.

Det er hér, du kan finde hjælp hele døgnet rundt, hver dag, hele året - altid. e-copedia kan hjælpe med både stort og småt - selv når vores support holder lukket. Så hvad end du har brug for at løse en problemstilling i e-conomic eller du blot er nysgerrig og vil lære mere om programmet, er du kommet til det rette sted.

Altid i bevægelse

e-copedia er et medie vi udvikler - hver eneste dag. Det vil også sige at vi konstant producerer indhold og opdaterer gammelt indhold. Derfor kan det ske, du finder artikler vi aktivt arbejder med - det kan du se, for vi skriver det altid i artiklen.

Selvom vi gør vores allerbedste for at holde e-copedia opdateret, kan det ske, at du støder på en fejl eller en forglemmelse. Derfor opfordrer vi dig, til at kontakte os, hvis du finder en fejl eller du ganske simpelt har en idé til noget indhold vi mangler, her på e-copedia.

Alt du skal gøre, er at skrive til os på info@e-conomic.dk.

- Tak fordi du bruger e-copedia

introduktion · Sidst ændret: 2018/02/12 13:27 af Andreas Rostved