Modtag kortbetaling

e-conomic har indgået et samarbejde med Yourpay, så du kan modtage betaling for dine fakturaer via betalingskort. Det betyder at din kunde kan trykke på en knap og betale sin faktura fra dig, på et øjeblik. Når du modtager pengene fra din kunde, opretter vi automatisk indbetalingen fra kunden for dig.

Kortbetaling fra Yourpay er en billig løsning. Det koster kun 1,5 pct. af beløbet din kunde betaler, uden ydeligere omkostninger. Ved at modtage kortbetaling, sikrer du at dine kunder betaler dig hurtigst muligt og at din bogføring holdes ajour - ganske automatisk.

I denne artikel, kan du lære hvordan du aktiverer kortbetaling via Yourpay i din aftale.

Yourpay tilbyder modtagelse af betalinger i verdens mest gængse valutaer.
Du kan læse mere om valuta, beregning og valutatab i forhold til Yourpay i deres handelsbetingelser under "Valuta"

Tilmeld din virksomhed

Før du kan modtage gennemførte betalinger på din virksomheds bankkonto, skal din virksomhed godkendes. Det vil sige at du skal skrive dig op til at blive kontaktet omkring en kortbetalingsløsning, inde i din e-conomic aftale. Du kan dog begynde at afsende faktura med kortbetaling, så snart du har skrevet dig op.

Sådan gør du

 • Tryk på tandhjulet, øverst til højre
 • Vælg "Alle indstillinger"
 • Vælg "Betalingsløsninger" i menuen til venstre
 • Tryk på "Tilmeld" udfor teksten 'Yourpay'

Udfyld formularen og tryk "Aktivér" for at gennemføre tilslutningen.

Betalinger fra dine kunder oprettes automatisk i e-conomic, når du har modtaget betalingen. For at posterne kan oprettes korrekt, skal du angive tre ting.

Bemærk!
Før din virksomhed er blevet godkendt af Yourpay, kan du maks. modtage 50.000 DKK i alt i gennemførte betalinger .

 • Kassekladde

Angiv hvilken kassekladde, du ønsker at e-conomic skal oprette betalingerne i. Hvis du har en standardopsætning i e-conomic, anbefaler vi at du benytter kassekladden "Indbetalinger".

 • Bankkonto i e-conomic

Angiv hvilken konto du vil at betalingen skal bogføres på - almindeligvis skal du angive den konto i din kontoplan der repræsenterer din bank.

 • Konto for gebyrer

Her vælger du, hvilken konto e-conomic skal bogføre transaktionsgebyret fra Yourpay på.

Hvad sker der nu?
Yourpay sender dig en e-mail med mere information. Log ind i Yourpay, med de oplysninger der fremgår i e-mailen og følg instruktionerne på skærmen. Yourpay kontakter dig snarest muligt for at godkende din virksomhed til at modtage gennemførte betalinger på virksomhedens bankkonto. Du kan dog begynde at sende faktura med kortbetaling allerede nu.

Inkludér betalingslink

Så snart du har tilmeldt din virksomhed, kan du begynde at opkræve dine kunder via betalingskort. Det er let at sørge for, der vises en betalingsknap i e-mails, du sender fra e-conomic. Sørg blot for at sætte kryds i feltet "Inkludér betalingslink" før du sender en faktura afsted.

Bemærk:
Du kan ligeledes fra appen "Salg" inkludere betalingslinket i brødteksten, når du sender fakturaen fra telefonen. Du skal her vælge "Send med betalingslink" i stedet for "Bogfør og send", når du skal sende din faktura afsted.

Husk at du også kan lave en betalingsknap på dine fakturaer.

Bemærk:
Fjerner du markeringen i "inkludér betalingslink", vil det fjerne betalingslinket fra både e-mailen og din faktura.

Hvordan betaler min kunde?

Så snart din faktura er sendt, kan den betales med kreditkort. Eftersom din kunde gennemfører dette trin selv, kan du naturligvis ikke se hvad der foregår, når din kunde betaler. Derfor har vi taget nogle billeder, der viser hvordan din kunde oplever betalingsforløbet.

Vi sender din faktura via e-mail til din kunde, så snart du har trykket "Bogfør". Herover kan du se et eksempel på en e-mail og en faktura, sendt fra e-conomic. Når din kunde trykker på knappen "Betal med betalingskort" i din e-mail eller på din faktura sendes din kunde til en betalings-side på sin computer/smartphone. Siden er naturligvis sikret, så dine kunder kan føle sig trygge, når de betaler dig.

Din kunde skal udfylde nogle oplysninger for at gennemføre betalingen.

 • Navn på betaler (som det fremgår af betalingskortets forside)
 • Kortnummer (fremgår af betalingskortets forside)
 • Udløbsdato (fremgår af betalingskortets forside)
 • Sikkerhedscifre (fremgår af betalingskortets bagside)

Når felterne er udfyldt korrekt, kan kunden trykke "Gennemfør betaling".
Hvis knappen "Gennemfør betaling" er grå, er det fordi der er udfyldt ugyldig information eller der mangler information.

Hvis oplysningerne er korrekte, betalingskortet er gyldigt og der er dækning på kortet vises en bekræftelse på at betalingen er gennemført. Kunden behøver ikke at foretage sig yderligere.

Du modtager kundens betaling efter fem hverdage. Når du har modtaget betalingen, oprettes den som postering i e-conomic i kassekladden du angav i dine stamoplysninger, da du tilmeldte dig Yourpay.

indstillinger/virksomhed-stamoplysninger/yourpay · Sidst ændret: 2019/07/10 13:28 af Kathrine Grotkær Sørensen