ForsideIndstillinger Afmeld-en-bruger

Afmeld/slet en bruger

Har du ikke længere brug for at have en/flere brugere oprettet i din aftale, kan du nemt slette den/disse.

Her kan du se en video, der viser, hvordan du sletter en bruger. Ved at klikke på ikonet "YouTube" kommer du ind på vores YouTube kanal.

Sådan afmelder/sletter du en bruger

  1. Klik på det orange tandhjul ("Indstillinger") og vælg "Alle indstillinger".
  2. Klik på "Abonnement" i menuen til venstre og vælg "Abonnementsstatus".
  3. I bunden af vinduet finder du "Brugere".
  4. For at opsige en bruger, skal du klikke på det lille kryds-ikon, helt ude til højre på brugeren.
  5. Følgende besked vises i et pop op vindue "Vil du slette brugeren?".
  6. Klik på "OK".

Du vil nu se, at der udfor brugeren står en dato i "afmeldes", datoen svarer til den sidste dag i abonnementsperioden.

  • Din brugers adgang er slettet/afmeldt med det samme, selvom datoen for afmeldelsen, er til udløbet af abonnementsperioden.

Vil du op i toppen af artiklen igen, eller vil du retur og læse mere om emnet?
Til top
Læs mere om Brugere
Ændre e-mail på din bruger


indstillinger/afmeld-en-bruger · Sidst ændret: 2017/05/09 10:58 (ekstern redigering)