ForsideIndstillinger Abonnement-abonnementsstatus-opsig-abonnement

Opsigelse af dit abonnement

Naturligvis håber vi, at du er glad for e-conomic og vil blive ved at bruge os som regnskabsprogram. Hvis du ønsker at opsige din aftale kan du læse, hvordan du skal gøre, og hvad du skal være opmærksom på undervejs.


Sådan opsiger du dit abonnement

  • Tryk på det orange tandhjul ("Indstillinger") og vælg "Alle indstillinger".
  • Tryk på "Abonnement" og vælg "Abonnementsstatus" i menuen til venstre.
  • Tryk på knappen "Håndter abonnement".
  • Tryk på linket "Opsig abonnement" under sammenligningen af abonnementerne hos e-conomic.

Tag stilling til, hvad der skal ske med dine regnskabsdata

Ifølge bogføringsloven, skal du opbevare regnskabsdata i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, som materialet vedrører. I forbindelse med opsigelsen af dit abonnement skal du derfor tage stilling til, hvad der skal ske, med de data du har gemt i e-conomic. I vores abonnementsvilkår kan du læse mere om vores opsigelsesvarsel m.m.

Køb en arkivlicens
Når du vælger at købe en arkivlicens sørger vi for at opbevare dine regnskabsdata, de næste 5 år. Det vil sige, at du fortsat kan logge ind i din aftale hos e-conomic og se de data du har bogført og trække rapporter over din bogføring. Du kan dog ikke længere bogføre i aftalen. Ligeledes kan aftalen ikke omdannes til et almindeligt abonnement, når du har valgt arkivlicens.

En arkivlicens koster 995 kr. ekskl. moms. Du bliver opkrævet for din arkivlicens på næstkommende faktura fra e-conomic.

Eksportér og opbevar dine data selv
Hvis du foretrækker at eksportere og gemme dine regnskabsdata på egen hånd, skal du være opmærksom på, at du skal gøre det inden opsigelsesdatoen for din aftale.

Når din opsigelse er endelig sletter e-conomic automatisk al data om og i din aftale. Data kan ikke gendannes, når det er slettet.

Bekræft dit valg

  • Fortæl os lidt om årsagen til at du opsiger dit abonnement og tryk "Næste"

Din opsigelse er gennemført. I bekræftelsen kan du se datoen hvorpå din opsigelse gennemføres. Fra denne dato vil din aftale blive slettet eller arkiveret, afhængigt af dit valg.

Hvis du fortryder
Du kan annullere opsigelsen af dit abonnement, indtil abonnementet er endeligt opsagt.

indstillinger/abonnement-abonnementsstatus-opsig-abonnement · Sidst ændret: 2020/10/12 10:55 af Kathrine Grotkær Sørensen