ForsideImport-af-data Import-af-danske-bank-posteringer

Danske Bank-integration

Vi har lavet en integration til Danske Bank, som gør det muligt at få importeret sine kontoudtog (med en CAMT 53-fil) direkte ind til bankafstemningskontoen. Denne fil indeholder bankposteringer op til, men ikke inklusive, dags dato. Filen vil altså ikke indeholde posteringer fra samme dag.

I fremtiden, ønsker vi også at tilbyde overførsel af udbetalinger via denne integration, men det kan vi fortælle mere om når funktionen er klar.

Læs mere om Business Online bruger-id, på danskebank.dk

Sådan sætter du integrationen op


Danske Bank – trin 1 af 3
For at benytte denne integration skal du, for nuværende, have en Business Online-aftale hos Danske Bank, hvor der er tilknyttet et webservice-modul. Herfra skal du have et teknisk bruger-id og en pinkode. Disse to informationer skal bruges, når du sætter aftalen op i e-conomic.

Kontakt Danske Bank for mere information om Business online eller læs mere om Danske Bank Business Online på danskebank.dk

e-conomic – trin 2 af 3
Når du har oplysninger fra banken (teknisk bruger-id og en pinkode), kan du sætte Danske Bank-integrationen op i e-conomic.

  1. Klik på fanen ”Regnskab”.
  2. I menuen til venstre klikker du på ”Bank” og vælger ”Bankkonti”.
  3. Hvis du ikke allerede har oprettet en bankkonto her, skal du klikke på ”Ny bankkonto”, finde Danske Bank på listen, udfylde registrerings- og kontonummer samt finde den passende beholdningskonto. Klik i boksen ” Opret bankforbindelse” og klik på linket ”Ny bankforbindelse”. Gå til punkt 5.
  4. Hvis du allerede har sat en bankkonto op, skal du klikke på ”Redigér” til højre. Klik i boksen ”Opret bankforbindelse” og klik på linket ”Ny bankforbindelse”.
  5. Når felterne er udfyldt, klikker du på ”Opret forbindelse”. Herefter vil dit popup-vindue lukkes ned, og forbindelsen til banken er sat op. e-conomic vil nu dagligt hente de filer, du bestiller i banken.

Danske Bank – trin 3 af 3
Når aftalen er sat op i e-conomic, kan du i banken bestille levering af CAMT 53-filer, som vil blive importeret automatisk ind i bankafstemningsmodulet i e-conomic.


Vil du op i toppen af artiklen igen, eller vil du retur og læse mere om emnet?
Til top
Tilbage til emnet og læs mere om Import af data


Yderligere hjælp?

Indrømmet, vi oplever - at I kære kunder - kender til detaljer i programmet, som vi i Supporten ikke selv har tænkt på.

Sidder du med et rigtigt godt ”fif/cowboy trick”, eller har du et spørgsmål til programmet, så er du naturligvis velkommen til at sende os en mail på info@e-conomic.dk.

Du kan naturligvis også altid tjekke vores Forum, for at se, om der allerede findes et godt fif eller et svar på dit spørgsmål dér.

import-af-data/import-af-danske-bank-posteringer · Sidst ændret: 2017/08/22 14:49 af Andreas Rostved