ForsideImport-af-data Csv-format

Filer i CSV format

En CSV fil er en komma-separeret eller tegn-separeret fil i et simpelt tekstformat, som kan benyttes, som en database tabel.

Hver post i tabellen er adskilt fra den næste med et tegn (typisk et komma for England o.l., men nogle europæiske lande bl.a. Danmark bruger et semikolon, som værdiseparator i stedet).

For PC brugere skal filformat CSV (Semikolonsepareret) vælges. For Mac brugere skal filformat Windows-Semikolonsepareret (.CSV) vælges.

.Txt filer der oprindelig er gemt i CSV format

I nogle tilfælde kan man også importere en fil af typen .txt. Det er KUN i de tilfælde, hvor man har konverteret en fil, der oprindelig er gemt i CSV-format.

Man kan tjekke om txt. filen er i "CSV-format" (det format man kan importere) ved at åbne filen i notesblok og se om teksten er opdelt med semikolon.

Her kan du se en video, der viser, hvordan du gemmer dine filer som CSV(semikolonsepareret)-filer. Ved at klikke på ikonet "YouTube" kommer du ind på vores YouTube kanal.

Vil du op i toppen af artiklen igen, eller vil du retur og læse mere om emnet?
Til top
Tilbage til emnet og læs mere om Import af data


Yderligere hjælp?

Indrømmet, vi oplever - at I kære kunder - kender til detaljer i programmet, som vi i Supporten ikke selv har tænkt på.

Sidder du med et rigtigt godt ”fif/cowboy trick”, eller har du et spørgsmål til programmet, så er du naturligvis velkommen til at sende os en mail på info@e-conomic.dk.

Du kan naturligvis også altid tjekke vores Forum, for at se, om der allerede findes et godt fif eller et svar på dit spørgsmål dér.

import-af-data/csv-format · Sidst ændret: 2017/05/09 10:58 (ekstern redigering)