ForsideGenereltVideoserie Kom-godt-i-gang

Kom godt i gang - videoserien

Det skal være nemt og hurtigt at starte et regnskab op i e-conomic Derfor har vi lavet en lille videoserie, der tager dig igennem 9 grundlæggende funktioner i programmet. Husk, at du altid kan få gratis support, hvis du får brug for hjælp undervejs.

Hjerteligt velkommen til e-conomic - rigtig god fornøjelse!


De bedste hilsner


Opsætning af dit nye regnskab

I denne video viser vi dig, hvordan du opsætter din e-conomic-aftale fra bunden. Videoen er for dig, der er helt ny og lige er logget ind for første gang i dit e-conomic regnskabsprogram.

Opsætning og betingelser for dine kunder

I denne video ser vi nærmere på dine kunder. Du kan se, hvordan du skal sætte dine kunder og betalingsbetingelser op, så du er klar til at modtage betalinger fra kunderne.

Opret faktura, kunde og vare på én gang

I denne video bliver du klar til at sende din første faktura. Vi viser dig, hvordan du opretter varer og kunder i samme flow, som du opretter fakturaen. Du skal altså ikke springe rundt i programmet, men kan gøre det hele på én og samme tid.

Tilbageførsel - Sådan laver du en kreditnota

Du har lige sendt en faktura, men det viser sig, at den indeholder forkert information. Derfor skal du sende en kreditnota. Det tager vi dig igennem skridt for skridt i denne video.

Sådan registrerer du en kundeindbetaling

Du har sendt en faktura, og din kunde har betalt. Derfor skal du i gang med at registrere dine betalinger. Det viser vi dig her, hvordan du gør, så du får styr på tallene i regnskabet.

Bogfør engangsudgifter som finansbilag

Du har sendt dine fakturaer af sted, og dine kunder har betalt. Nu skal du tage dig af de praktiske ting såsom husleje og forsikring. Det viser vi dig, hvordan du håndterer i denne video, hvor du kan se, hvordan du indtaster et finansbilag.

Bogfør fakturaer og betalinger til dine leverandører

Du er ved at få styr på de praktiske ting i firmaet. Nu skal du betale din telefonregning. I videoen her kan du se, hvordan du bogfører en leverandørfaktura.

Sådan bruger du bankafstemning i e-conomic

I videoen her viser vi dig vores bankafstemningsfunktion, som giver dig et overblik over dine handlinger i e-conomic, og hvordan de passer med aktiviteterne i din bank.

Tre rapporter, der giver dig overblik

Vi har nu taget dig igennem de grundlæggende muligheder i e-conomic, som hjælper dig med at få styr på dit regnskab. I denne sidste video i vores ”Kom godt i gang”-serie viser vi dig tre rapporter, som er uundværlige for dit overblik.

Vil du op i toppen af artiklen igen, eller vil du læse mere om emnet?
Til top
Læs mere om Kom godt i gang med e-conomic
Læs mere om Indstillinger

Yderligere hjælp?

Indrømmet, vi oplever - at I kære kunder - kender til detaljer i programmet, som vi i Supporten ikke selv har tænkt på.

Sidder du med et rigtigt godt fif, eller har du et spørgsmål til programmet, så er du naturligvis velkommen til at sende os en mail på info@e-conomic.dk.

Du kan naturligvis også altid tjekke vores Forum, for at se, om der allerede findes et godt fif eller et svar på dit spørgsmål dér.

generelt/videoserie/kom-godt-i-gang · Sidst ændret: 2018/08/21 11:48 af Josefine Eckstrøm Lave