Forside Eaccounting

Flyt fra eAccounting

Vi får rigtig mange henvendelser i løbet af en dag, så for at gøre det nemmere for dig og for at mindske ventetid, har vi lavet denne liste over de eAccounting-spørgsmål, vi hører mest.

Hvordan kan jeg flytte fra eAccounting?

For at flytte til e-conomic, har du følgende to muligheder:

Guidet, manuel overflytning

Vores anbefaling er, at du starter på en frisk i e-conomic med en standardopsætning - læs her hvordan du kommer godt fra start i e-conomic, med den rigtige opsætning.

eAccounting og e-conomic kontoplan minder rigtig meget om hinanden, så i stedet for at importere din egen kontoplan, anbefaler vi, at du vælger en e-conomic standardopsætning, da kontoplan, systemkonti, momskonti, afgiftskonti, leverandørgrupper, kundegrupper, varegrupper, enheder, kassekladder og betalingsbetingelser automatisk bliver sat op.

Du bruger kiggeadgang i eAccounting (lukker pr. 31/12-2023), overfører dine kunder, varer og leverandører ind i din e-conomic aftale og taster regnskabets ultimoposteringer for 2017 ind.

For at komme igang, skal du først tage en e-conomic aftale, derefter eksportere dine kunder, varer og leverandører fra eAccounting, for så til sidst at importere i e-conomic.

Det gør du ved at følge disse tre step:
Trin 1: Eksport fra eAccounting
Trin 2: Klargøring af filer til import i e-conomic
Trin 3: Import af kunder, varer og leverandører

Når du har gennemført de tre trin, er du så langt i processen, at det sidste du mangler, er at taste regnskabets primoposteringer.
Vejledningen finder du på trin 3.

OBS!
Vil du gerne have din kontoplan og posteringer med over i e-conomic, kan dette godt lade sig gøre, du skal blot være opmærksom på, at der er en del opsætning, du skal gøre selv først, før du kan importere kontoplan og posteringer.
Læs, hvad du skal være opmærksom på, når du importerer en kontoplan til e-conomic.

Bliv helt skarp på, hvordan du eksporterer, klargører og importerer kontoplan og posteringer.

Betal dig fra besværet

En anden mulighed er, at du vælger at skifte til e-conomic med hjælp fra en e-conomic overflytnings-partner. Med en partner finder I sammen ud af, hvad du gerne vil have overført fra eAccounting til e-conomic
Vores branche team sidder klar til at hjælpe dig med at finde en konverteringspartner
på tlf. 78 79 19 55 eller mail: branche@e-conomic.com

Hvordan får jeg fat i e-conomic eller eAccounting support?

Kontakt eAccounting
Telefon: 70 27 71 78
Åbningstid: mandag-fredag kl. 9-14
Bogholderi: admin-software@visma.com
Support: support-software@visma.com

Kontakt e-conomic
Telefon: 88 20 48 40
Åbningstid: mandag til torsdag kl. 9-14, fredag kl. 9-14
Bogholderi: bogholderi@e-conomic.dk
Support: info@e-conomic.dk

Se alle dine supportmuligheder.

Kan jeg fortsat bruge programmet efter 30. juni 2018?

Nej. Du vil ikke længere kunne bogføre eller få support i programmet, men du kan få en kiggeadgang, så du kan slå op i dine gamle regnskabsdata indtil 31. december 2023.
Kontakt bogholderiet hos eAccounting for at høre mere.

Hvornår begynder faktureringen I e-conomic?

Tager du, eller har du allerede taget, en aftale hos e-conomic, som du gerne vil gøre til en rigtig aftale, skal du skrive til bogholderiet på mail: bogholderi@e-conomic.com, hvad dit aftalenummer hos e-conomic er og hvad dit kundenummer er hos eAccounting. På den måde bliver du ikke dobbelt faktureret. Faktureringen hos e-conomic vil begynde efter dit abonnement hos eAccounting udløber.


eaccounting/forside · Sidst ændret: 2018/08/02 08:55 af Andreas Rostved