ForsideDit-e-conomic Arkivlicens

Arkivlicens

Skal du af en eller anden årsag opsige din aftale hos os, så kan du lade os opbevare dine data for dig. Så slipper du for alt bøvlet med at sikre dine data og du kan sove trygt om natten.

Med en "arkivlicens" opbevarer vi dine data for dig, i de bogføringsloven kræver lovpligtige 5 år, for kun kr. 995 ekskl. moms.

Sådan får du en arkivlicens

I forbindelse med at du opsigelse af dit abonnement kan du vælge at købe en e-conomic arkivlicens. Ved at købe en licens, sørger vi for at passe på dine regnksabsdata de næste 5 år. Det vil sige at du fortsat kan logge ind i din e-conomic-aftale og se alt du har bogført eller trække rapporter på din bogføring. Du kan dog ikke længere bogføre.

Sådan eksporterer du selv dine data

Son alternativ til at købe en arkivlicens, kan du vælge selv at hente data ud af e-conomic og gemme det. Hvis du foretrækker selv at eksportere og gemme dine regnskabsdata, skal du være opmærksom på, at du skal huske at gøre det, inden din aftale udløber.

Vil du op i toppen af artiklen igen, eller vil du retur og læse mere om emnet?
Til top
Tilbage til emnet og læs mere om Eksport af data
Tilbage til emnet og læs mere om Dit e-conomic


Yderligere hjælp?

Indrømmet, vi oplever - at I kære kunder - kender til detaljer i programmet, som vi i Supporten ikke selv har tænkt på.

Sidder du med et rigtigt godt ”fif/cowboy trick”, eller har du et spørgsmål til programmet, så er du naturligvis velkommen til at sende os en mail på info@e-conomic.dk.

Du kan naturligvis også altid tjekke vores Forum, for at se, om der allerede findes et godt fif eller et svar på dit spørgsmål dér.

dit-e-conomic/arkivlicens · Sidst ændret: 2020/09/29 12:27 af Andreas Rostved