Forside Apps

App til din smartphone eller tablet

En app som er lynhurtig at bruge og giver dig overblik - selv når du ikke sidder foran din computer, kan være meget værd i en travl hverdag. Derfor har vi lavet en app, så du kan bruge e-conomic, når du er på farten.

Med e-conomic appen har du e-conomic ved hånden, når du er på farten. Hold styr på dine kunder og varer direkte i vores app eller send tilbud, ordrer og fakturaer. Hvis du har Indscanning i din aftale, kan du også scanne dine kvitteringer med vores app. Har du Smart Inbox aflæser vi automatisk dine kvitteringer og giver dig forslag til bogføringen - direkte i appen. Har du tilføjet tillægsmodulet Projektstyring kan dine medarbejdere nemt og hurtigt registrere arbejdstid på projekterne du har oprettet i e-conomic. I appen kan medarbejderen desuden holde styr på gennemse sine timer, projekter og aktiviteter dag for dag.

Hent app til iPhone eller iPad
Hent via App Store

Hent app til Android smartphone eller tablet
Hent via Google Play

Android-udgaven af vores app har endnu ikke funktioner til projektstyring.
Vi er i gang med at bygge denne funktionalitet.

Apps til din e-conomic aftale

Vi tror på, at e-conomic er det bedste regnskabsprogram du kan få - og vi håber, du oplever, at e-conomic er en kæmpe hjælp i din hverdag!

Men, e-conomic kan ikke alt. Hvad med dine køresedler, dit kasseapparat eller dine betalings-terminaler? Hvad gør du med indberetning til Intrastat, overførsel af løn eller administration af tidsforbrug på projekter?

Heldigvis findes der andre systemer, der kan hjælpe dig med disse udfordringer i virksomheden. For at give dig det fulde overblik, og sikre at alle apps kan kommunikere direkte, med dit regnskab, har vi lavet et software-supermarked, direkte i din e-conomic aftale. Vi kalder løsningen e-conomic Market.

Med e-conomic Market, kan du tilføje og fjerne apps på din aftale, med bare ét klik.
- Præcist, som på din mobiltelefon.


Lær mere om e-conomic Market, ved at klikke her.
Læs mere om e-conomic Market.

Apps/Integrationer på e-conomic.dk

Ligesom de apps, du finder på e-conomic Market, kan integrationer til din aftale, hjælpe med at automatisere din hverdag.

På e-conomic.dk, kan du læse meget mere om alle de integrationer, du kan tilføje. Her findes også information om, hvad du skal gøre, for at få en integration.

Lær mere om apps/integrationer på e-conomic.dk, ved at klikke her.

Læs om alle apps/integrationer på e-conomic.dk.

Nogle apps/integrationer på e-conomic.dk virker anderledes, end dem du finder på e-conomic Market. Apps/integrationer uden banneret "Market", kan ikke automatisk integreres med e-conomic. Hvis du ønsker at tilkoble en app, der ikke har dette banner er det nødvendigt at kontakte udvikleren af app'en/integrationen, for at opsætte en forbindelse til e-conomic. Udvikleren af app'en hjælper dig herefter, med det videre forløb.

apps/forside · Sidst ændret: 2020/06/02 09:42 af Andreas Rostved