Forside Administratorer

For administratorer

Administratorer (fx. et revisionsfirma) kan ansøge om et såkaldt administratormodul, hvor de enkelte virksomheder "ligger i".

Administratormodulet giver dig adgang til at oprette dine medarbejdere som brugere, ganske gratis. Husk dog på at adgangen du har i e-conomic udelukkende må benyttes af dig og andre i din virksomhed. Hvis du har en bruger på din administratoradgang, der benyttes af en kunde, skal du slette den.

Dette modul er kun tilgængeligt for administratorer (dvs. de skal være registreret i CVR-registret som revisionskontorer eller bogholderibureauer) og koncerner.

Under administratorfanen kan du angive dine firmaoplysninger, der vil fremgå af den offentlige liste på e-conomics hjemmeside med revisorer og bogholdere, der bruger e-conomic. Vær dog opmærksom på at du selv skal bede om at komme på hjemmesiden.

Du er også altid velkommen til at deltage på vores administrator webinarer, hvor vi gennemgår de forskellige muligheder du har.

Modulet findes ved at trykke på virksomhedsnavnet til højre for det orange tandhjul ("Indstillinger").

OBS
Du skal have valgt mindst én ydelse før du er synlig på vores revisorliste.

Sådan bliver du administrator

Her kan du se en video om, hvordan du bliver administrator. (Klik på Youtube ikonet i videoen, for at få åbnet videoen i Youtube).


Administrator
Stamoplysninger

Brugere

Ydelser

Hjemmesidetekst

Sociale medier

Log
Virksomheder

Virksomheder
Standardopsætning

Standardopsætninger

I modulet kan du oprette og administrere klientkonti. Du kan endvidere angive, hvilke e-conomic ydelser/moduler du evt. er specialiseret i, og hvis du fx har særlig erfaring med lagermodulet eller med konvertering fra C5, kan du angive dette. Du kan også angive en supplerende tekst med oplysninger om din virksomhed.

Administrator(erne) har adgang til "Administrator"-fanebladet og til at blive superbrugere i de virksomheder, de administrerer.

Hvis du, i stedet, driver et holdingselskab med anparter i flere virksomheder, kan du få et såkaldt koncernmodul, der fungerer på samme måde, som modulet til administratorer. Opret kocernmodul via vores support.

Hvordan administrerer du din virksomhed?
Visma Advisor kan hjælpe dig med at arbejde effektivt og bevare overblikket


administratorer/forside · Sidst ændret: 2018/06/27 16:33 af Andreas Rostved