ForsideWebshop Varianter

Varianter i Webshop

Alt efter hvilken type virksomhed du har og hvilke varer du sælger, kan det være nødvendigt at oprette forskellige varianter på den enkelte vare.

Sådan opretter du varianter på en vare

Når du skal oprette varianter på en vare, skal du starte med at oprette alle varianterne som individuelle varer i e-conomic, som automatisk synkroniseres med webshoppen. Se nedenstående eksempel:

  1. Herefter klikker du på "Webshop" øverst
  2. Klik på "Varer" i værktøjslinjen øverst
  3. Klik på en vare for at redigere den
  4. Klik på fanen "Varianter"
  5. Klik på "Tilføj egenskab" og angiv en egenskab for varen, f.eks. størrelse eller farve:  6. Klik på "Tilføj værdi" og angiv værdier for variantens egenskab, f.eks. small, medium eller large:  7. Klik på "Vælg værdi" til højre og vælg den aktuelle vares værdi. I dette eksempel vælger du small, medium eller large:  8. Klik på "Vælg Produkt" ud for hver egenskab (størrelse) og vælg den aktuelle vare fra dit varekartotek, der hører til:  9. Sæt flueben under "Billede" og/eller "Beskrivelse" hvis du ønsker varianterne skal have samme billede og/eller beskrivelse som varen:  10. Klik til sidst på "Gem og tilbage":

Vil du op i toppen af artiklen igen, eller vil du læse mere om emnet?
Til top
Læs mere om Webshop

Yderligere hjælp?

Indrømmet, vi oplever - at I kære kunder - kender til detaljer i programmet, som vi i Supporten ikke selv har tænkt på.

Sidder du med et rigtigt godt ”fif/cowboy trick”, eller har du et spørgsmål til programmet, så er du naturligvis velkommen til at sende os en mail på info@e-conomic.dk.

Du kan naturligvis også altid tjekke vores Forum, for at se, om der allerede findes et godt fif eller et svar på dit spørgsmål der.

webshop/varianter · Sidst ændret: 2017/05/09 10:58 (ekstern redigering)