ForsideTillaegsmodulerLagerVarerVarer Ny-vare-med-lagertraek

Opret en vare i varekartoteket med lagertræk

Når du bruger lagerstyringsmodulet har du mulighed for at følge dine varer på dit lager.
For at du kan det, skal du først have sat dine varergrupper op med lagertræk, når det er gjort, skal dine varer tilknyttes denne varergruppe.

Sådan opretter du varer, med lagertræk i lagermodulet

Her kan du se en video om, hvordan du opretter en vare med lagertræk. (Klik på Youtube ikonet i videoen, for at få åbnet videoen i Youtube)

Opret en vare der bliver tilknyttet en varergruppe med lagertræk, så du kan spore denne vare på dit lager.

  • Tryk på fanen "Lager".
  • Vælg "Varer" i menuen til venstre og klik på "Varer".
  • Tryk på "ny vare"
  • Udfyld felterne - se evt. Oplysning om felterne nedenfor.
  • Tryk på "Gem".

Oplysning om felterne
Bemærk, at ikke alle felter er obligatoriske.

Felt Handling
Generelt
Nr. Det ønskede varenummer. Nummeret skal være unikt for denne vare. Maksimum 25 alfanumeriske tegn (undgå specialtegn).
VaregruppeKlik til højre for feltet og vælg den varegruppe, som varen/ydelsen skal tilknyttes. Har du først sendt et tilbud/en ordre/bogført en faktura eller sendt en bestilling/registreret en modtagelse/ eller bogført en vareleverandørfaktura, kan du ikke længere ændre varegruppen på en vare.
Navn Det ønskede varenavn (maksimum 300 tegn).
Beskrivelse En beskrivelse af varen (maksimum 500 tegn).
SalgsprisIndtast varens/ydelsens salgspris ekskl. moms. Prisen er ikke 'bindende'. Det betyder, at du kan ændre den i selve fakturaen eller du kan redigere den på f.eks. tilbud og fakturaer.
Vejl. pris Anbefalet salgspris (du har mulighed for på f.eks. din faktura at tilføje en kolonne, hvor du til dine kunder kan angive (anbefale) en vejl. salgspris).
Kostpris Her kan du indtaste en kostpris for din vare. Når du benytter lagerstyring vil du ikke kunne indtaste din kostpris her. din kostpris først optræde, når du har foretaget en lageråbning, en lagerregulering eller bogført en vareleverandørfaktura.
Vejl.kostpris
Her skal du skrive en vejl. kostpris for din vare. Det er vigtigt at du angiver en vejl. kostpris, der ligger så tæt på din kostpris, som muligt, da det kan have betydning, hvis du benytter negativt varelager (altså opretter ordrer på dine varer, før varerne fysisk er på dit lager).
StregkodeStregkoder kan benyttes i et meget beskedent omfang bl.a via integration.
Adgang Vælg "Spærret" for at forhindre posteringer på kontoen, hvis virksomheden f.eks. ikke længere sælger varen.
EnhedVælg en enhed. Du kan i feltets rullemenu vælge mellem ”stk.” og ”timer”. Har du brug for flere enheder, kan du oprette dem under menupunktet ”Enheder” under fanebladet "Salg" og punktet "Opsætning".
Lager
Kategori Har kan du vælge din kategori, inde på din vare.
Minimumlager Her kan du angive et minimums antal af varen på dit lager. Dette felt kan benyttes i.f.m. rapporten "Genbestilling".
Minimumordre Her kan du angive et minimums antal af varen i ordre. Dette felt kan benyttes i.f.m. rapporten "Genbestilling".
Lokation Her kan du vælge din lokation ind på din vare.
Bruttovægt Her kan du angive din vares bruttovægt. Dette er kun en tillægsoplysning om dine vare, som du kan få med på f.eks din faktura, og altså ikke noget, der kan foretages beregninger på.
Nettovægt Her kan du angive din vares nettovægt. Dette er kun en tillægsoplysning om din vare, som du kan få med på f.eks din faktura, og altså ikke noget, der kan foretages beregninger på.
Rumfang Her kan du angive din vares rumfang. Dette er kun en tillægsoplysning om din vare, som du kan få med på f.eks din faktura, og altså ikke noget, der kan foretages beregninger på.
Varerabatgruppe Her kan du tilknytte din varerabatgruppe på varen.


Vil du op i toppen af artiklen igen, eller vil du retur og læse mere om emnet?
Til top
Læs mere om Varer med lagerstyring


Yderligere hjælp?

Indrømmet, vi oplever - at I kære kunder - kender til detaljer i programmet, som vi i Supporten ikke selv har tænkt på.

Sidder du med et rigtigt godt ”fif/cowboy trick”, eller har du et spørgsmål til programmet, så er du naturligvis velkommen til at sende os en mail på info@e-conomic.dk.

Du kan naturligvis også altid tjekke vores Forum, for at se, om der allerede findes et godt fif eller et svar på dit spørgsmål dér.

tillaegsmoduler/lager/varer/varer/ny-vare-med-lagertraek · Sidst ændret: 2018/08/30 14:30 af Andreas Rostved