ForsideTillaegsmodulerLager Ordrenumre-i-e-conomic

Lagerstyring og ordrenumre i e-conomic

Normalvis beholder en ordre, samme ordrenummer i e-conomic - lige fra du opretter dit "Tilbud", til "Ordre" og videre til "Faktura". Det er derfor nemt for din kunde at få et overblik over, hvad du i sidste ende fakturerer dem for.

Det er det også med Lagerstyring - det fungerer bare lidt anderledes. Når du overfører dine ordrer til fakturering inde fra dine Ordrer-oversigt - er det vigtigt at du sætter flueben i "Vis overskrift for hver ordre" når du har trykket "Overfør til fakturering".

Det sikrer at dine ordrenumre kommer korrekt med på din faktura. Ønsker du at fakturere flere ordre til samme kunde, som én faktura, skal du huske at sætte flueben i "Én faktura pr. kunde".

Hvis du ikke sætter flueben i "Vis overskrift for hver ordre" - vil du opleve at din faktura vil få et nyt ordrenummer fremvist på fakturaen. Vi har valgt at gøre det på denne måde, da vi ellers ikke ville kunne vise ordrenumrene for en masse-fakturering af ordre. På denne måde vil Ordrenr. stå som første fakturalinje - og danne et nemt overblik over, hvilke fakturalinjer der har reference til hvilke ordrer, når der er flueben i "Vis overskrift for hver ordre".

Skift din ordrenummerserie

Er du i tvivl om, hvor Ordrenummeret optræder fra? Så kan du finde opsætningen på det.

  • Tryk på "Indstillinger" og "Alle indstillinger".
  • Vælg "Kategorier og enheder" i menuen til venstre.
  • Tryk på ”Nummerserier”.

Du vil her få vist blandt andet "Ordrenummer". Det er gælende for både tilbud, ordrer. Du kan ændre det her, hvis du ønsker at fortsætte med et højere ordrenummer. Det vil træde i kræft næste gang du opretter et tilbud eller ordre.


Vil du op i toppen af artiklen igen, eller vil du retur og læse mere om emnet?
Til top
Læs mere om Bliv klogere på Lager
Læs mere om Fra ordre til faktura med lagerstyring


Yderligere hjælp?

Indrømmet, vi oplever - at I kære kunder - kender til detaljer i programmet, som vi i Supporten ikke selv har tænkt på.

Sidder du med et rigtigt godt ”fif/cowboy trick”, eller har du et spørgsmål til programmet, så er du naturligvis velkommen til at sende os en mail på info@e-conomic.dk.

Du kan naturligvis også altid tjekke vores Forum, for at se, om der allerede findes et godt fif eller et svar på dit spørgsmål dér.

tillaegsmoduler/lager/ordrenumre-i-e-conomic · Sidst ændret: 2019/05/03 10:33 af Kathrine Grotkær Sørensen