ForsideTillaegsmodulerLagerKoeb Vareleverandoerfakturaer

Vareleverandørfakturaer

I overbliksbilledet har du muligheden for at se alle dine igangværende vareleverandørfakturaer. Du vil kun se vareleverandørfakturaer der ikke er bogført. Blev du ikke færdig med vareleverandørfakturaen i første omgang, er det her du finder den, arbejdet videre med den og til sidst bogfører den.

Ny vareleverandørfaktura

Har du netop modtaget fakturaen fra en af dine vareleverandører? Så er det også her du registrerer den, som en vareleverandørfaktura. Det sikrer at du får registreret dit skyldige beløb på leverandøren - og den korrekte kostpris på dine varer. Så stemmer lageret!

Du har muligheden for at oprette nye vareleverandørfakturaer - alt efter om du vil oprette vareleverandørfakturaen ud fra en bestilling eller en modtagelse eller om du vil oprette den som en ny vareleverandørfaktura.
Vi har givet dig muligheden for at Udvide linjer, hvis du ønsker et hurtigt overblik over, hvilke varer du har angivet på dine igangværende vareleverandørfakturaer.

Har du brug for at lave rettelser til dine igangværende vareleverandørfakturaer, så kan du gøre det med blyant-ikonet Redigér på linjen. Her har du også mulighed for at kopiere én af dine vareleverandørfakturaer, hvis du ønsker at gentage samme køb af vare eller helt slette forældede eller forkerte vareleverandørfakturaer.

Oversigt - bestillinger

tillaegsmoduler/lager/koeb/vareleverandoerfakturaer/forside · Sidst ændret: 2018/08/30 12:48 af Andreas Rostved