ForsideTillaegsmodulerLagerKoeb Bestillinger

Bestillinger

Her har du muligheden for at se alle dine igangværende bestillinger. Du vil have et overblik over de enkelte bestillingers status - hvorvidt de er sendt til dine leverandører eller ej og hvorvidt du har modtaget ingen eller dele af bestillingen.

Ny bestilling

Det er her du har mulighed for at bestille varer hjem fra dine leverandører. Det gør du ved at oprette en ny bestilling. Vi har givet dig muligheden for at Udvide linjer, hvis du ønsker et hurtigt overblik over, hvilke varer du har bestilt hjem på de enkelte bestillinger.

Har du brug for at lave rettelser til dine igangværende bestillinger, så kan du gøre det med blyant-ikonet Redigér på linjen. Her har du også mulighed for at kopiere én af dine bestillinger, hvis du ønsker at gentage samme bestilling eller helt slette forældede eller forkerte bestillinger.

Arkiverede bestillinger

Har du brug for at finde en tidligere oprettet bestillinger - og du kan ikke finde den i oversigten her? Så har vi arkiveret den, hvis du har sendt den til din leverandør og modtaget den fuldt. Du kan derfor finde finde din bestilling i arkivet.

Oversigt - bestillinger

Ny bestilling
Udvid linjer
Vis oversigten over bestillinger i excel
Udskriv oversigten over bestillinger
Søg i bestillinger
Redigér eller slet en bestilling
Kopier bestilling

Vil du op i toppen af artiklen igen, eller vil du retur og læse mere om emnet?
Til top

Du kan naturligvis også altid tjekke vores Forum, for at se, om der allerede findes et godt fif eller et svar på dit spørgsmål dér.

tillaegsmoduler/lager/koeb/bestillinger/forside · Sidst ændret: 2018/08/30 12:16 af Andreas Rostved