ForsideTillaegsmodulerLagerKoeb Arkiv

Arkiv - tillægsmodulet Lager

Har du brug for at søge tidligere sendte bestillinger eller bogførte vareleverandørfakturaer frem? Vil du kreditere din vareleverandørfaktura eller lave samme bestilling igen? Så er det arkivet du kan klare det. Det starter med at du søger den oprindelige Bestilling eller Vareleverandørfaktura frem.

Sådan søger du i arkivet

Her kan du se en video om, hvordan du benytter arkivet.

  • Tryk på fanebladet "Lager".
  • Vælg "Køb" i menuen til venstre og tryk på "Arkiv".
  • Udfyld felterne - se evt. "Oplysninger om felterne" nedenfor.
  • Tryk på "OK".

Når du har udfyldt felterne, vil du få vist en liste ud fra dine søgekriterier. Alt efter om du har søgt efter arkiverede bestillinger eller vareleverandørfakturaer - så finder du hjælpen til næste skridt nedenfor.

Vis din bestilling eller vareleverandørfaktura

Har du brug for at få vist en enkelt bestilling/vareleverandørfaktura - så tryk på ikonet "Vis bestilling", der ligner et forstørrelsesglas.

Hvis du ønsker at vise én eller flere bestillinger/vareleverandørfakturaer, kan du markere bestillingerne/vareleverandørfakturaerne, du ønsker at få vist, i venstre side - afslut med at trykke på knappen "Vis valgte". Du vil få dem vist i et nyt vindue, hvorfra du kan udskrive eller gemme dem på din computer.

Kopier bestilling eller vareleverandørfaktura

Vil du gerne lave samme bestilling hos din leverandør, som tidligere? Eller har du allerede dét - og har bare brug for at bogføre en tidligere vareleverandørfaktura igen? Så trykker du på kopier - ikonet med de to firkanter, når du har fundet linjen for den tidligere bestilling/vareleverandørfaktura. Så får du dannet præcis det samme igen og du kan derfra nemt og hurtigt sende bestillingen afsted eller bogføre vareleverandørfakturaen.

Kreditér din vareleverandørfaktura

Har du ved en fejl fået bogført en vareleverandørfaktura og vil du gerne have den trukket retur, så den skyldige saldo på din leverandør og din lagerværdi igen stemmer? Så trykker du blot "Kopier og vend". Du kan også læse den fulde guide, til hvorledes du krediterer din vareleverandørfaktura.

Send bestilling

Fik du ikke sendt bestillingen til din leverandør på mail i første omgang eller blev den sendt til den forkerte modtager? Så kan du sende bestillingen igen eller på ny her. Tryk på ikonet med konvolutten "Send".

Vær opmærksom på at kun sendte bestillinger vil blive vist i arkivet.


Oplysninger om felterne

Felt Beskrivelse
Fra dato/til datoIndtast en dato eller et datointerval.
BeløbVælg om du vil søge på brutto eller netto beløbet.
TypeVælg "Bestilling" eller "Vareleverandørfaktura".
Fra leverandør/til leverandørIndtast en leverandør (du kan evt. søge i kreditorkartoteket ved at klikke på ikonet til højre) eller et interval.
Fra faktura/til fakturaIndtast et fakturanummer eller et interval.
Fra beløb/til beløbIndtast et beløb eller et interval.
Fra bestilling/til bestillingIndtast et bestillingsnr. eller et interval.

Relaterede artikler
Krediter en vareleverandørfaktura


Yderligere hjælp?

Indrømmet, vi oplever - at I kære kunder - kender til detaljer i programmet, som vi i Supporten ikke selv har tænkt på.

Sidder du med et rigtigt godt ”fif/cowboy trick”, eller har du et spørgsmål til programmet, så er du naturligvis velkommen til at sende os en mail på info@e-conomic.dk.

Du kan naturligvis også altid tjekke vores Forum, for at se, om der allerede findes et godt fif eller et svar på dit spørgsmål dér.

tillaegsmoduler/lager/koeb/arkiv/forside · Sidst ændret: 2018/08/30 12:49 af Andreas Rostved