ForsideTillaegsmodulerLagerGuides Stregkoder

Stregkoder og e-conomic

Stregkoder kan benyttes i meget begrænset omfang i e-conomic.

Kort fortalt kan du taste stregkodecifrene i feltet "stregkoder" og du kan få vist stregkodecifrene (ikke stregkodestregerne) på din faktura.

Stregkoder og integration

Hvis du ønsker en løsning, hvor du kan benytte f.eks en håndscanner e.l. til at opdatere dit varekartotek eller din lagerbeholdning m.m. skal det foregå via en app eller integration.

OBS!
Du skal være opmærksom på at du ikke kan benytte en håndscanner og på den måde få opdateret varenumrene i dit varekartotek i e-conomic.

Sådan benytter du stregkodefeltet

I varekartoteket er der et felt, hvor man kan taste stregkode"cifrene" fra en stregkode.

Feltet er kun til stregkodecifrene, dvs. når du får det vist på din faktura, er det også kun cifrene der bliver vist, og altså ikke selve stregkodestregerne.

Man kan få vist stregkoden (cifrene) ved at vælge kolonnen "stregkode" til, på fakturaen. Når stregkodecifrene bliver vist på fakturaen, bliver de også medtaget når du sender en e-faktura.


Yderligere hjælp?

Indrømmet, vi oplever - at I kære kunder - kender til detaljer i programmet, som vi i Supporten ikke selv har tænkt på.

Sidder du med et rigtigt godt ”fif/cowboy trick”, eller har du et spørgsmål til programmet, så er du naturligvis velkommen til at sende os en mail på info@e-conomic.dk.

Du kan naturligvis også altid tjekke vores Forum, for at se, om der allerede findes et godt fif eller et svar på dit spørgsmål dér.

tillaegsmoduler/lager/guides/stregkoder · Sidst ændret: 2019/03/26 13:16 af Andreas Rostved