ForsideTillaegsmodulerLagerGuides Opret-vareleverandoerfaktura-fra-bestilling-modtagelse

Overfør og tilknyt fra bestilling/modtagelse

Du kan nemt overføre dine bestilte og modtagede varer til fakturering. Det får du mulighed for når du har oprettet din vareleverandørfaktura - med funktionen "Overfør og tilknyt fra bestilling/modtagelse".

Sådan overfører og tilknytter du fra bestilling/modtagelse

Udgangspunktet for at bruge funktionen, lægger lidt til navnet. Det kræver at du har igangværende bestillinger eller modtagelser. Når du har sikret dig at du har bestilt eller modtaget varer fra din vareleverandør - så er du klar til at oprette din vareleverandørfakktura.

  • Tryk på fanen "Lager".
  • I menuen til venstre trykker du på "Køb" og derefter vælger du "Vareleverandørfakturaer".
  • Tryk på knappen "Ny faktura".
  • Vælg din vareleverandør.
  • Tryk på knappen "Overfør og tilknyt fra bestilling/modtagelse".
  • Sæt flueben i boksen til højre for varen, hvis du skal have det totale antal varer bestilt/modtaget for vareleverandøren overført til din faktura. Alternativt kan du skrive antallet af af varen du ønsker at registrere i feltet.
  • Tryk på "Overfør til vareleverandørfaktura".

Tip og trick
Hvis du sætter flueben i boksen ud for kolonnen "antal", skal du være opmærksom på, at det er det højeste antal, fra enten kolonnen "Bestilt" eller "Modtaget", der bliver overført.

Når du har fået overfør alle varelinjer fra dine bestillinger og modtagelser - er du klar til at bogføre din vareleverandørfaktura.


Vil du op i toppen af artiklen igen, eller vil du retur og læse mere om emnet?
Til top
Læs mere om Ny vareleverandørfaktura/Opret vareleverandørfaktura


Yderligere hjælp?

Indrømmet, vi oplever - at I kære kunder - kender til detaljer i programmet, som vi i Supporten ikke selv har tænkt på.

Sidder du med et rigtigt godt ”fif/cowboy trick”, eller har du et spørgsmål til programmet, så er du naturligvis velkommen til at sende os en mail på info@e-conomic.dk.

Du kan naturligvis også altid tjekke vores Forum, for at se, om der allerede findes et godt fif eller et svar på dit spørgsmål dér.

tillaegsmoduler/lager/guides/opret-vareleverandoerfaktura-fra-bestilling-modtagelse · Sidst ændret: 2018/08/02 15:07 af crl