e-copedia

e-copedia - din hjælp til e-conomic
ForsideTillaegsmodulerInbox-smartinbox Smartinbox


Smart Inbox er et tillægsmodul, der giver dig ekstra funktioner til Inbox, så du kan arbejde med dine leverandørfakturaer på en endnu smartere måde.

Udover at modtage PDF-filer i din Smart Inbox, kan du nu også modtage elektroniske fakturaer, som systemet automatisk konterer for dig. Det betyder, at du kan effektivisere dit daglige arbejde og spare en masse tid på manuelt tastearbejde.

For at modtage EAN-fakturaer skal du have et EAN-nummer på din virksomhed, og hvis du ikke har det, kan du oprette det igennem e-conomic. Herefter skal du selvfølgelig informere dine leverandører om, at du nu ønsker at modtage fakturaer via dit EAN-nummer, og denne opgave kan e-conomic hjælpe dig med og holde styr på løbende, da du kan vælge, at systemet skal sende en mail til dine leverandører med denne information.

Her kan du se en kort præsentation af Smart Inbox:

Bliv klogere på Smart Inbox

Yderligere hjælp?

Indrømmet, vi oplever - at I kære kunder - kender til detaljer i programmet, som vi i Supporten ikke selv har tænkt på.

Sidder du med et rigtigt godt ”fif/cowboy trick”, eller har du et spørgsmål til programmet, så er du naturligvis velkommen til at sende os en mail på info@e-conomic.dk.

Du kan naturligvis også altid tjekke vores Forum, for at se, om der allerede findes et godt fif eller et svar på dit spørgsmål der.

tillaegsmoduler/inbox-smartinbox/smartinbox/forside · Sidst ændret: 2017/06/27 16:13 af Andreas Rostved
Visma e-conomic A/S