ForsideTillaegsmodulerInbox-smartinboxInbox Vedhæft-til-postering

Vedhæft bilag til postering

I din indbakke kan du vedhæfte bilag til dine posteringer på et øjeblik, hvad end de er bogførte eller blot ligger som kladdeposter i din kassekladde.

I højre side af Indbakke kan du se bilaget du arbejder med i øjeblikket. For at tilknytte dit bilag til en postering i din kassekladde, skal du først udfylde regnskabsåret, din postering ligger i, dernæst bilagsnummeret. Når dette er på plads, bliver bilaget markeret "Klar" til vedhæftning. Du kan se alle de bilag, der er klar til vedhæftning i menupunktet "Klar til udførelse" i venstre side af din Indbakke.

Nu skal du bare trykke på den blå knap "Vedhæft til postering" til højre i Indbakke. For at vedhæfte dit bilag til posteringen i dit regnskab. Bilaget er nu vedhæftet til posten, du har specificeret i dit regnskab.

Vedhæft flere bilag på én gang

Hvis du foretrækker at få alle dine bilag vedhæftet på én gang, kan det også sagtens lade sig gøre. Gennemgå dine bilag, udfyld regnskabsår og bilags-nummer på hvert enkelt bilag, du vil vedhæfte. Efterhånden som du udfylder, bliver hvert bilag markeret "Klar". Du kan se alle de bilag, der er klar til vedhæftning, i menupunktet "Klar til udførelse" i venstre side af Indbakke.

Når du har udfyldt alle de bilag, du vil vedhæfte til poster i dit regnskab, skal du blot trykke på knappen "Udfør alle" øverst i Indbakke. Alle dine bilag er nu vedhæftet, til posterne du har specificeret, i dit regnskab.


Vil du op i toppen af artiklen igen, eller vil du retur og læse mere om emnet?
Til top
Læs mere om Indscanning
Læs mere om Upload bilag i Inbox
Læs mere om Håndter bilag i Inbox
Læs mere om Kategorisér dine bilag i Inbox
Læs mere om Smart Inbox
Læs mere om Opret ny postering i Smart Inbox
Læs mere om EAN-opsætning i Smart Inbox
Læs mere om Leverandør-aktivering i Smart Inbox

Yderligere hjælp?

Indrømmet, vi oplever - at I kære kunder - kender til detaljer i programmet, som vi i Supporten ikke selv har tænkt på.

Sidder du med et rigtigt godt ”fif/cowboy trick”, eller har du et spørgsmål til programmet, så er du naturligvis velkommen til at sende os en mail på info@e-conomic.dk.

Du kan naturligvis også altid tjekke vores Forum, for at se, om der allerede findes et godt fif eller et svar på dit spørgsmål

tillaegsmoduler/inbox-smartinbox/inbox/vedhæft-til-postering · Sidst ændret: 2017/09/20 16:27 af Andreas Rostved