ForsideTillaegsmodulerInbox-smartinboxInbox Vedhæft-til-postering

Vedhæft bilag til postering

I din indbakke kan du vedhæfte bilag til dine posteringer på et øjeblik, hvad end de er bogførte eller blot ligger som kladdeposter i din kassekladde.

Når du klikker på bilaget, du ønsker at vedhæfte til en postering, så kan du her vælge "Vedhæft til postering". Du tilknytter bilaget ved at udfylde regnskabsår og bilagsnummer for den postering, du ønsker at vedhæfte bilaget til. Når dette er udfyldt, bliver bilaget markeret med "Klar til vedhæftning". Du kan se alle de bilag, der er klar til vedhæftning i menupunktet "Klar til udførelse" i venstre side af din indbakke.

Herefter klikker du bare på den blå knap "Vedhæft til postering" for at vedhæfte dit bilag til posteringen i dit regnskab. Bilaget er nu vedhæftet til posten, du har specificeret i dit regnskab.

Kan du ikke helt huske hvilket bilagsnummer, bilaget skal vedhæftes?

Fortvivl ikke - klik på ikonet til højre for feltet, hvor du ellers ville have skrevet bilagsnummeret.

  • Her kan du skjule alle bilag, der allerede har en postering ved at markere boksen til venstre for "Skjul posteringer med vedhæftninger".
  • Kan du huske beløbet, så kan du søge på dette i feltet "Beløb".
  • Ved at klikke på ikonet til højre i vinduet, kan du eksportere din bilagsliste, så du kan sidde med den ved hånden, mens du gennemgår dine indscannede bilag i indbakken.

Vedhæft flere bilag på én gang

Hvis du foretrækker at få alle dine bilag vedhæftet på én gang, kan det også sagtens lade sig gøre. Gennemgå dine bilag, udfyld regnskabsår og bilagsnummer på hvert enkelt bilag, du vil vedhæfte. Efterhånden som du udfylder, bliver hvert bilag markeret "Klar til udførelse". Du kan se alle de bilag, der er klar til vedhæftning i menupunktet "Klar til udførelse" i venstre side af indbakken.

Når du har udfyldt alle de bilag, du vil vedhæfte til poster i dit regnskab, skal du blot markere disse bilag og klikke på ikonet "Færdiggør dokumenter" øverst i indbakken. Alle dine bilag er nu vedhæftet til posterne, du har specificeret i dit regnskab.


Vil du op i toppen af artiklen igen, eller vil du retur og læse mere om emnet?
Til top
Læs mere om Indscanning
Læs mere om Upload bilag i Inbox
Læs mere om Håndter bilag i Inbox
Læs mere om Kategorisér dine bilag i Inbox
Læs mere om Smart Inbox
Læs mere om Opret ny postering i Smart Inbox
Læs mere om EAN-opsætning i Smart Inbox
Læs mere om Leverandør-aktivering i Smart Inbox

Yderligere hjælp?

Indrømmet, vi oplever - at I kære kunder - kender til detaljer i programmet, som vi i Supporten ikke selv har tænkt på.

Sidder du med et rigtigt godt ”fif/cowboy trick”, eller har du et spørgsmål til programmet, så er du naturligvis velkommen til at sende os en mail på info@e-conomic.dk.

Du kan naturligvis også altid tjekke vores Forum, for at se, om der allerede findes et godt fif eller et svar på dit spørgsmål

tillaegsmoduler/inbox-smartinbox/inbox/vedhæft-til-postering · Sidst ændret: 2019/07/08 12:10 af Kathrine Grotkær Sørensen