e-copedia

e-copedia - din hjælp til e-conomic
ForsideTillaegsmoduler Autobank

AutoBank

AutoBank er et tillægsmodul bestående af ”Bankconnect” og ”Autoforslag”, som du arbejder med i bankafstemningen i e-conomic. Det er to forskellige features, der effektiviserer dit daglige arbejde i bogføringen og sparer dig for manuelt tastearbejde i form af en integration imellem e-conomic og din bank, der automatisk overfører dit kontoudtog samt automatisk kontering af dine bankposteringer inden bogføring.

Bankconnect: I bankafstemningen har du mulighed for at importere dit kontoudtog fra banken. I stedet for at afstemme manuelt eller importere via en fil, kan du via Bankconnect integrere e-conomic og din bank og få dit kontoudtog importeret automatisk. Det betyder, at det ligger klar til dig hver dag i bankafstemningen, og du kan derfor gå direkte i gang med at bogføre og afstemme.

Autoforslag: I bankafstemningen har du mulighed for at overføre dine posteringer til en kassekladde og bogføre. I stedet for kontere dine posteringer manuelt, kan du gøre brug af autoforslag, hvor systemet automatisk konterer dine ind- og udbetalinger og udligner dem med de tilhørende fakturaer, og dermed sparer du en masse tastearbejde.

Her kan du se en video om, hvordan AutoBank benyttes i e-conomic.
(Klik på Youtube ikonet i videoen, for at få åbnet videoen i Youtube).

Du kan bruge ”Bankconnect” og ”Autoforslag” isoleret set fra hinanden – dvs. det er ikke et krav, at du skal benytte dig af begge ting samlet, men du får fuldt udbytte ved at kombinere begge features som en samlet pakke.

Pakke og funktions oversigt
Pakke Start-up Small Business Professional
Funktionen inkluderet
Tilvælg som tillægsmodul
Vil du op i toppen af artiklen igen, eller vil du læse mere om emnet?
Til top
Læs mere om Bank Connect
Læs mere om Autoforslag
Læs mere om Bankafstemning

Yderligere hjælp?

Indrømmet, vi oplever - at I kære kunder - kender til detaljer i programmet, som vi i Supporten ikke selv har tænkt på.

Sidder du med et rigtigt godt ”fif/cowboy trick”, eller har du et spørgsmål til programmet, så er du naturligvis velkommen til at sende os en mail på info@e-conomic.dk.

Du kan naturligvis også altid tjekke vores Forum, for at se, om der allerede findes et godt fif eller et svar på dit spørgsmål dér.

tillaegsmoduler/autobank · Sidst ændret: 2017/06/08 14:30 af Andreas Rostved
Visma e-conomic A/S