ForsideSuperkladde Import-af-posteringer

Import af posteringer i Superkladden

Du kan importere dine posteringer i Superkladden, du skal bare sikre dig, at filen du vil importere er i filformatet .CSV (Comma Separated Values).

  1. Klik på CSV-Import
  2. Klik på "Overfør fil"
    • Når du har valgt din fil og den er blevet indlæst, vil der stå "Fil overført"
  3. Klik på knappen "Næste" nederst i pop op vinduet for at se og matche din fil, før du læser den ind.

I pop op vinduet kan du matche din fil med felterne i kladden, og til forskel fra import funktionen, andre steder i aftalen, er der ikke nogle minimumsfelter, da superkladden tillader ”mangelfulde” indtastninger.

Du får dog ikke lov til at bogføre en linje, som mangler nødvendig information. Her kan du se en video, der viser, hvordan du importerer posteringer i superkladden.

Import af posteringer med valuta

I Superkladden benyttes systemkursen på dagen for posteringen - undtaget er, hvis man benytter faste valutakurser, så er det naturligvis denne kurs der benyttes.

(I modsætning til importen under fanebladet Bogføring, hvor systemet regner baglæns og finder en kurs, hentes kursen altså på dagen for posteringen i Superkladden.)

Vil du op i toppen af artiklen igen, eller vil du retur og læse mere om emnet?
Til top
Tilbage til emnet og læs mere om Superkladden


Yderligere hjælp?

Indrømmet, vi oplever - at I kære kunder - kender til detaljer i programmet, som vi i Supporten ikke selv har tænkt på.

Sidder du med et rigtigt godt ”fif/cowboy trick”, eller har du et spørgsmål til programmet, så er du naturligvis velkommen til at sende os en mail på info@e-conomic.dk.

Du kan naturligvis også altid tjekke vores Forum, for at se, om der allerede findes et godt fif eller et svar på dit spørgsmål dér ;-).

superkladde/import-af-posteringer · Sidst ændret: 2017/05/09 10:58 (ekstern redigering)