ForsideSalgOpsaetning Design-og-layout-slet-firmanavn

Fjern/slet firmanavn i brevskabelonen

Hvis du allerede har sat et logo på din faktura, behøver du måske ikke også at få vist dit firmanavn, øverst på din faktura e.l.

Du kan sagtens slette eller skjule firmanavnet, hvis du ikke vil have det vist. Hvis du "deaktiverer" firmanavnet, har du mulighed for, atter at få det vist, hvis du på et senere tidspunkt ombestemmer dig og gerne vil have det med på din faktura e.l igen.

I denne artikel kan du se, hvordan det gøres.

Sådan sletter/fjerner/deaktiverer du firmanavn

Her kan du se en video, der viser dig, hvordan du fjerner dit firmanavn øverst på din faktura. Hvis du klikker på Youtube ikonet i videoen, kommer du ind på e-conomic's Youtube kanal.

  1. Klik på fanebladet "Salg"
  2. Klik på "Opsætning" > "Design og layout"
  3. Klik på knappen "Brevskabeloner"
  4. Klik på linje ikonet "Layout"


Firmanavnet står som standard i "Element 1" og du kan vælge 2 forskellige muligheder, hvis du ikke ønsker at få vist firmanavnet:

Slet firmanavnet

Klik på kryds ikonet for "Slet" på linjen udfor element 1, og så er dit firmanavn slettet og vil ikke længere blive vist.

Hvis du sletter elementet med firmanavnet, og du gerne vil have firmanavnet med på din faktura på et senere tidspunkt, er du nødt til selv at oprette et nyt element.

"Deaktivér" firmanavnet

Klik på blyant ikonet for at "Redigere" elementet. Her kan du "deaktivere" firmanavnet i Element 1, ved at ændre feltet "placering" til "Ingen" i stedet for "Alle".

Ved at ændre placeringen til "Ingen" har du deaktiveret elementet, og firmanavnet vil IKKE længere blive vist på dine dokumenter. Hvis du på et senere tidspunkt beslutter dig for, igen, at ville benytte firmanavnet, kan du sagtens "reaktivere" elementet, ved at ændre placeringen tilbage til "alle".

Vil du op i toppen af artiklen igen, eller vil du retur og læse mere om emnet?
Til top
Tilbage til emnet og læs mere om design og layout
Tilbage til emner og læs mere om Bliv klogere på design og layout

Yderligere hjælp?

Indrømmet, vi oplever - at I kære kunder - kender til detaljer i programmet, som vi i Supporten ikke selv har tænkt på.

Sidder du med et rigtigt godt ”fif/cowboy trick”, eller har du et spørgsmål til programmet, så er du naturligvis velkommen til at sende os en mail på info@e-conomic.dk.

Du kan naturligvis også altid tjekke vores Forum, for at se, om der allerede findes et godt fif eller et svar på dit spørgsmål dér ;-).

salg/opsaetning/design-og-layout-slet-firmanavn · Sidst ændret: 2019/06/13 14:57 af Kathrine Grotkær Sørensen