ForsideSalg Fejlmeddelelser

Fejlmeddelelser EAN-faktura

Ved afsendelse af EAN-faktura, sender e-conomic gennem et system kaldet NemHandel.

Indimellem kan det ske, at der opstår en fejl, når du sender din faktura fra e-conomic. I dét tilfælde, melder NemHandel, at noget er gået galt.

I denne artikel, kan du læse lidt om hvad du kan gøre, når du oplever fejl ved afsendelse af din EAN-faktura.

Note
Hvis du får en fejlmeddelelse, hvor ordet "time out" indgår, så vent nogle minutter og gensend din faktura. "Time out" betyder normalvis, at der er travlt hos modtageren af din faktura og problemet kan løses ofte ved, at fakturaen blot gensendes.

Fejlmeddelelse 1


Response Message: No valid endpoint found.
(No UDDIResponses returned)

Forklaring

Fejlen betyder, at modtagerens EAN nummer IKKE er oprettet i Nemhandels registeret, hvilket det skal være, for at man kan sende elektroniske fakturaer til kunden. Prøv at undersøge, om det er det rigtige EAN nummer, du forsøger at sende din faktura til.

Til tider kan fejlmeddelelsen skyldes, at Nemhandels netværket er lang tid om at svare, og så kan du også få denne fejl. Prøv at gensend fakturaen.


Fejlmeddelelse 2


Response message:
RAPCommunication: Kunne ikke schematron validere meddelelsen. InnerException:Schematron valideringen fejlede med fejlmeddelelsen: "[W-INV226] Invalid Name. Should not exceed 40 characters".

Forklaring

Det er en fejl der opstår i forbindelse med tekstlængden i en fakturalinie, hvor der er linjeskift. Løsningen er at du kan holde tekstlinjen under 40 tegn, eller undgå linieskift.


Fejlmeddelelse 3


Response message:
RASpCommunication: Could not connect to http://rucnavsrv1.ruc.dk/Transportlag/TSNavisionService/TSNavitionService.svc . TCP error code 10061: No connection could be made because the target machine actively refused it 130.225.224.133:80. InnerException:Unable to connect to the remoteserver

Forklaring

Unable to connect to the remoteserver = Der kan ikke opnås kontakt med modtagerens operatør – prøv evt. igen senere, de har oftest fikset fejlen inden for 24 timer.


Fejlmeddelelse 4


Response message:
RASPCommunication: Nedlukning af kommunikationen fejlede. InnerException:Signatutbeviset kan ikke færdiggøres da det allerede er processeret.

Forklaring

Det betyder, at den "adresse" du sender fakturaen til har fejlet/lukket ned midt i processen. Fakturaen skal blot gensendes.


Fejlmeddelelse 5


Response message:
RASPCommunikation:En SOAP fault meddelelse blev returneret af det kaldte endpoint. Beskeden er: 'An error occured when verifying security for the messages.'.Fejlen skyldes: 'dig'.

Forklaring

Fejlen ligger hos den kommune, som fakturaen forsøges sendt til. Du skal kontakte den IT-ansvarlige i den pågældende kommune, og finde ud af hvad der galt, siden de ikke modtager fakturaen.


Fejlmeddelelse 6


Response message:
RASPCommunication: Kunne ikke Schematron validere meddelelsen. InnerException: Schematron valideringen fejlede med fejlmeddelelsen "[F-LIB131] PaymentMeansCode = 42. ID must be no more than 10 characters".

Forklaring

Dit kontonummer, under dine stamoplysninger indeholder mere end 10 cifre. Feltet må maksimalt indeholde 10 cifre, hvis du vil sende dine fakturaer via ean.

Hvis du gensender fakturaen fra Arkivet (IKKE fra udgående post) så kan få det nye(rettede) kontonummer med ved blot at gensende fakturaen.


Fejlmeddelelse 7


Response message:
RASPCommunication: This operation returned because the timeout period expired. (Exception from HRESULT: 0x800705B4)

Forklaring

Denne fejl er en "time out" på din ean faktura. Det betyder, at den faktura du forsøger at sende, ikke kan modtages hos din "kunde", fordi der er kø, hos modtageren. Du kan evt. kontakte den pågældende modtager og bede dem checke deres system! Du er nødt til at prøve at gensende fakturaen igen senere.


Fejlmeddelelse 8


Response message:
RASPCommunication: Klient- og serverkonfiguration matcher ikke. Du bør sikre dig at den kaldte service overholder RASP profilen. InnerException: THE HTTP request was forbidden with client authentication scheme 'Anonymous'.

Forklaring

Denne fejl betyder, at der ikke er forbindelse til modtageren (Dvs. mellem Nemhandels netværket og din EAN-kunde). Du er nødt til at kontakte den pågældende modtager (din kunde) for at høre, hvad der er galt.


Fejlmeddelelse 9


Response message:
RASPCommunication: En SOAP fault meddelelse blev returneret af det kaldte endpoint. Beskeder en: 'Error: receiver is not subscribed to profile'. Fejlen skyldes: 'Serveren'.

Forklaring

Denne fejl betyder, at kunden ikke er registreret med den korrekte profil i Nemhandelsregisteret. Den profil vi sender EAN-fakturaer i, fra e-conomic, er profilen Nes Profile 5.

Du er nødt til at kontakte den pågældende modtager (din kunde) og få løst problemet, ved at kunden abonnerer på denne profil.


Fejlmeddelelse 10


Response message:
RASPCommunication: GET http://front4-prod:8080/nemhandelregister/rest/uddi/tmodel/ returned a response status of 404 Not Found.

Forklaring

Det betyder, at der er en fejl på serveren hos modtageren. Du skal fejlmeddele det til den kontakt, du kan finde på det aktuelle EAN-nummer i Nemhandelsregisteret.

Du er nødt til at gensende fakturaen, da fejlen kan være løst.


Fejlmeddelelse 11


Følgende meddelelse kom retur fra modtageren:
RASPCommunication: Schematron valideringen forløb ikke succesfuldt. InneException: Schematron valideringen fejlede med fejlmeddelelsen "[F-LIB315] Specifying the same TaxSubtotal. TaxCategory. ID in one TaxTotal classe is not allowed".

Forklaring

Du får fejlen, fordi du har mere end én momssats på din faktura. Du kan kun have én momssats pr. faktura, da Nemhandel ikke understøtter mere end én momssats.


Fejlmeddelelse 12


OIOUBL Message.
RASPCommunication: En SOAP fault meddelelse blev returneret af det kaldte endpoint. Beskeden er: 'Afsender certifikatet er trukket tilbage'. Fejlen skyldes: 'dig'.

Forklaring

Denne fejl kommer i forbindelse med at, modtagerens server har problemer. Det er derfor vigtigt at du kontakter din kunde, som du forsøger at sende EAN faktura til og fortælle at deres NemHandel integration har problemer.


Fejlmeddelelse 13


OIOUBL-meddelelse
Der opstod en fejl under afsendelse: Beløbet på en fakturalinje må ikke være nul. Følgende meddelelse kom retur fra modtageren: RASPCommunication:Schematron valideringen forløb ikke succesfuldt. InnerException:Schematron valideringen fejlede med fejlmeddelelsen "[F-INV147] Invalid InvoicedQuantity. Must not be zero".

Forklaring

Denne fejl kommer når der i fakturaen der er forsøgt afsendt via NemHandel, har mindst én fakturalinje uden et beløb, eller med et beløb på 0.


Fejlmeddelelse 14


Følgende meddelelse kom retur fra modtageren:

"Blank"

Forklaring

Den "blanke" fejlmeddelelse opstår, når der på fakturaen er et tegn, der ikke kan aflæses. Er dette tilfældet, skal der laves en kreditnota, og herefter en ny faktura, hvor tegnet fjernes. Tegnet eller tegnene kan være i leveringsadressen, kundeadressen, notefelterne eller fakturalinjerne. Tegnet ser således ud:


Vil du op i toppen af artiklen igen, eller vil du retur og læse mere om emnet?
Til top
Læs mere om EAN faktura


Yderligere hjælp?

Indrømmet, vi oplever - at I kære kunder - kender til detaljer i programmet, som vi i Supporten ikke selv har tænkt på.

Sidder du med et rigtigt godt ”fif/cowboy trick”, eller har du et spørgsmål til programmet, så er du naturligvis velkommen til at sende os en mail på info@e-conomic.dk.

Du kan naturligvis også altid tjekke vores Forum, for at se, om der allerede findes et godt fif eller et svar på dit spørgsmål dér.

salg/fejlmeddelelser · Sidst ændret: 2019/07/26 15:51 af Kathrine Grotkær Sørensen