e-copedia

e-copedia - din hjælp til e-conomic
ForsideSalg Fejlmeddelelser

Fejlmeddelelser EAN-faktura

Når du sender din EAN-faktura kan det af forskellige årsager hænde, at du får en fejlmeddelelse. Du kan nedenfor se en forklaring på nogle af de mest "almindelige" fejlmeddelelser.

Hvis du får en fejlmeddelelse, hvor ordet "time out" indgår, så vent nogle minutter og gensend så din faktura.

"Time out'en" betyder, at der er travlt hos modtageren af din faktura og problemet kan løses ofte ved, at fakturaen blot gensendes.

Fejlmeddelelse nr. 1

Response Message: No valid endpoint found.
(No UDDIResponses returned)

Forklaring fejlmeddelelse 1

Fejlen betyder, at modtagerens EAN nummer IKKE er oprettet i Nemhandels registeret, hvilket det skal være, for at man kan sende elektroniske fakturaer til kunden. Prøv at undersøge, om det er det rigtige EAN nummer, du forsøger at sende din faktura til.

Til tider kan fejlmeddelelsen skyldes, at Nemhandels netværket er lang tid om at svare, og så kan du også få denne fejl. Prøv at gensend fakturaen.


Fejlmeddelelse nr. 2

Response message:
RAPCommunication: Kunne ikke schematron validere meddelelsen. InnerException:Schematron valideringen fejlede med fejlmeddelelsen: "[W-INV226] Invalid Name. Should not exceed 40 characters".

Forklaring fejlmeddelelse 2

Det er en fejl der opstår i forbindelse med tekstlængden i en fakturalinie, hvor der er linjeskift. Løsningen er at du kan holde tekstlinjen under 40 tegn, eller undgå linieskift.


Fejlmeddelelse nr. 3

Response message:
RASpCommunication: Could not connect to http://rucnavsrv1.ruc.dk/Transportlag/TSNavisionService/TSNavitionService.svc . TCP error code 10061: No connection could be made because the target machine actively refused it 130.225.224.133:80. InnerException:Unable to connect to the remoteserver

Forklaring fejlmeddelelse 3

Der kan ikke opnås kontakt med modtagerens server – prøv evt. igen senere.


Fejlmeddelelse nr. 4

Response message:
RASPCommunication: Nedlukning af kommunikationen fejlede. InnerException:Signatutbeviset kan ikke færdiggøres da det allerede er processeret.

Forklaring fejlmeddelelse 4

Det betyder, at den "adresse" du sender fakturaen til har fejlet/lukket ned midt i processen. Fakturaen skal blot gensendes.


Fejlmeddelelse nr. 5


Response message:
RASPCommunikation:En SOAP fault meddelelse blev returneret af det kaldte endpoint. Beskeden er: 'An error occured when varifying security for the messages.'.Fejlen skyldes: 'dig'.

Forklaring fejlmeddelelse 5

Fejlen ligger hos den kommune, som fakturaen forsøges sendt til. Du skal kontakte den IT-ansvarlige i den pågældende kommune, og finde ud af hvad der galt, siden de ikke modtager fakturaen.


Fejlmeddelelse nr. 6

Response message:
RASPCommunication: Kunne ikke Schematron validere meddelelsen. InnerException: Schematron valideringen fejlede med fejlmeddelelsen "[F-LIB131] PaymentMeansCode = 42. ID must be no more than 10 characters".

Forklaring fejlmeddelelse 6

Dit kontonummer, under dine stamoplysninger indeholder mere end 10 cifre. Feltet må maksimalt indeholde 10 cifre, hvis du vil sende dine fakturaer via ean.

Hvis du gensender fakturaen fra Arkivet (IKKE fra udgående post) så kan få det nye(rettede) kontonummer med ved blot at gensende fakturaen.


Fejlmeddelelse nr. 7

Response message:
RASPCommunication: This operation returned because the timeout period expired. (Exception from HRESULT: 0x800705B4)

Forklaring fejlmeddelelse 7

Denne fejl er en "time out" på din ean faktura. Det betyder, at den faktura du forsøger at sende, ikke kan modtages hos din "kunde", fordi der er kø, hos modtageren. Du kan evt. kontakte den pågældende modtager og bede dem checke deres system! Du er nødt til at prøve at gensende fakturaen igen senere.


Fejlmeddelelse nr. 8

Response message:
RASPCommunication: Klient- og serverkonfiguration matcher ikke. Du bør sikre dig at den kaldte service overholder RASP profilen. InnerException: THE HTTP request was forbidden with client authentication scheme 'Anonymous'.

Forklaring fejlmeddelelse 8

Denne fejl betyder, at der ikke er forbindelse til modtageren (Dvs. mellem Nemhandels netværket og din EAN-kunde). Du er nødt til at kontakte den pågældende modtager (din kunde) for at høre, hvad der er galt.


Fejlmeddelelse nr. 9

Response message:
RASPCommunication: En SOAP fault meddelelse blev returneret af det kaldte endpoint. Beskeder en: 'Error: receiver is not subscribed to profile'. Fejlen skyldes: 'Serveren'.

Forklaring fejlmeddelelse 9

Denne fejl betyder, at kunden ikke er registreret med den korrekte profil i Nemhandelsregisteret. Den profil vi sender EAN-fakturaer i, fra e-conomic, er profilen Nes Profile 5.

Du er nødt til at kontakte den pågældende modtager (din kunde) og få løst problemet, ved at kunden abonnerer på denne profil.


Fejlmeddelelse nr. 10

Response message:
RASPCommunication: GET http://front4-prod:8080/nemhandelregister/rest/uddi/tmodel/ returned a response status of 404 Not Found.

Forklaring fejlmeddelelse 10

Det betyder, at der er en fejl på serveren hos modtageren. Du skal fejlmeddele det til den kontakt, du kan finde på det aktuelle EAN-nummer i Nemhandelsregisteret.

Du er nødt til at gensende fakturaen, da fejlen kan være løst.

Fejlmeddelelse nr. 11

Følgende meddelelse kom retur fra modtageren:
RASPCommunication: Schematron valideringen forløb ikke succesfuldt. InneException: Schematron valideringen fejlede med fejlmeddelelsen "[F-LIB315] Specifying the same TaxSubtotal. TaxCategory. ID in one TaxTotal classe is not allowed".

Der opstod en fejl under afsendelsen:
RASPCommunication: Der er opstået et problem med momsen. Kontakt support for at få yderligere hjælpe.
Følgende meddelelse kom retur fra modtageren:
RASPCommunication: Schematron valideringen forløb ikke succesfuldt. InneException: Schematron valideringen fejlede med fejlmeddelelsen "[F-INV128] TaxInclusiveAmount is calculated incorrectly".

Forklaring fejlmeddelelse 11

Du får fejlen, fordi du har mere end én momssats på din faktura. Du kan kun have én momssats pr. faktura, da Nemhandel ikke understøtter mere end én momssats.

Fejlmeddelelse nr. 12

OIOUBL Message.
RASPCommunication: En SOAP fault meddelelse blev returneret af det kaldte endpoint. Beskeden er: 'Afsender certifikatet er trukket tilbage'. Fejlen skyldes: 'dig'.

Forklaring fejlmeddelelse 12

Denne fejl kommer i forbindelse med at, modtagerens server har problemer. Det er derfor vigtigt at du kontakter din kunde, som du forsøger at sende EAN faktura til og fortælle at deres NemHandel integration har problemer.

Fejlmeddelelse nr. 13

OIOUBL-meddelelse
Der opstod en fejl under afsendelse: Beløbet på en fakturalinje må ikke være nul. Følgende meddelelse kom retur fra modtageren: RASPCommunication:Schematron valideringen forløb ikke succesfuldt. InnerException:Schematron valideringen fejlede med fejlmeddelelsen "[F-INV147] Invalid InvoicedQuantity. Must not be zero".

Forklaring fejlmeddelelse 13

Denne fejl kommer når der i fakturaen der er forsøgt afsendt via NemHandel, har mindst én fakturalinje uden et beløb, eller med et beløb på 0.


Vil du op i toppen af artiklen igen, eller vil du retur og læse mere om emnet?
Til top
Læs mere om EAN faktura


Yderligere hjælp?

Indrømmet, vi oplever - at I kære kunder - kender til detaljer i programmet, som vi i Supporten ikke selv har tænkt på.

Sidder du med et rigtigt godt ”fif/cowboy trick”, eller har du et spørgsmål til programmet, så er du naturligvis velkommen til at sende os en mail på info@e-conomic.dk.

Du kan naturligvis også altid tjekke vores Forum, for at se, om der allerede findes et godt fif eller et svar på dit spørgsmål dér.

salg/fejlmeddelelser · Sidst ændret: 2017/10/30 14:26 af Andreas Rostved
Visma e-conomic A/S