ForsideSalg Fakturering-fakturaer-konverter-til-leverandoerbestilling

Konvertér til leverandørbestillling

Benytter du tillægsmodulet Lager kan du nemt konvertere din ordre/dine ordrer til en leverandørbestilling, når kunden har accepteret den ordre, du har sendt.

Du har også mulighed for at medtage leveringsoplysninger på din kunde, så din vareleverandør kan levere varerne, direkte til din kunde - en såkaldt Drop shipping.

Sådan konverterer du en ordre til en leverandørbestilling

Her kan du se en video om, hvordan du konverterer en ordre til en vareleverandørbestilling. (Klik på Youtube ikonet i videoen, for at få åbnet videoen i Youtube).

Når du har oprettet og evt. sendt din ordre, klikker du på ikonet "Konvertér til leverandørbestilling" i oversigtsområdet.


Fig 1.0 Opgrader din ordre til en faktura


Du får nu vist et pop op vindue, hvor du skal tage stilling til nogle ting.


Fig 2.0 Vælg hvordan du vil have din bestilling oprettet

Her skal du bl.a. vælge:

Overfør til ny bestilling forKlik på rullemenuen og vælg, hos hvilken leverandør du vil placere ordren.
Medtag kundeleveringsoplysningerSæt flueben her, hvis du ønsker at oprette din bestilling med kundens leveringssted, som leveringsoplysninger, en såkaldt drop shipping.

Disse kan evt. ændres i bestillingen. Du kan KUN medtage kundeleveringsoplysninger, når du konverterer ordrer for samme kunde.
OverskriftHer kan du skrive en overskrift, der fremgår under bestillingerne.
Overfør til eksisterende bestillingKlik på rullemenuen og vælg om du vil tilføje den nye bestilling til en allerede oprettet bestilling.

Klik på "OK"

  • Du kan KUN overføre bestillingen én til én. Altså du kan IKKE splitte en ordre i flere bestillinger, til flere forskellige leverandører.

Når du har foretaget dit valg, klikker du på "OK" og din ordre vil nu blive oprettet, enten som en ny bestilling, eller tilføjet en allerede eksisterende bestilling, som ønsket.

Sådan konverterer du en ordre til en leverandørbestilling, med drop shipping

Her kan du se en video om, hvordan du konverterer en ordre til en leverandørbestilling med drop shipping.(Klik på Youtube ikonet i videoen, for at få åbnet videoen i Youtube).

  • Har du har valgt et leveringssted/en leveringsadresse, i feltet "Leveringssted" på din kunde, er det dette leveringssted, der kommer med over på din leverandørbestilling.
    Er der IKKE valgt et leveringssted ind i feltet "Leveringssted" på kunden, vil det være kundens egen adresse, der vil komme med over på leverandørbestillingen.

Vil du op i toppen af artiklen igen, eller vil du retur og læse mere om emnet?
Til top
Tilbage til emnet og læs mere om Ny ordre/opret ordre


Yderligere hjælp?

Indrømmet, vi oplever - at I kære kunder - kender til detaljer i programmet, som vi i Supporten ikke selv har tænkt på.

Sidder du med et rigtigt godt ”fif/cowboy trick”, eller har du et spørgsmål til programmet, så er du naturligvis velkommen til at sende os en mail på info@e-conomic.dk.

Du kan naturligvis også altid tjekke vores Forum, for at se, om der allerede findes et godt fif eller et svar på dit spørgsmål dér.

salg/fakturering-fakturaer-konverter-til-leverandoerbestilling · Sidst ændret: 2017/05/09 10:58 (ekstern redigering)