ForsideRykkere Rykker-3-sidste-rykker

Rykker 3/sidste rykker

Da e-conomic fungerer efter åbenpost-princippet, så betyder det at forfaldne fakturaer ikke længere vil dukke op i forbindelse med rykning, når du har sendt 3. rykker.

Hvad gør jeg når jeg har sendt rykker 3?

Du kan selvfølge stadig trække et kundekontokort under fanebladet Rapport, ligesom du kan trække en kundesaldoliste på fanebladet rapport.

Hvis du i ”Interval” feltet sætter et minustegn (-) og skriver fx 30, vil systemet vise beløb, der har været forfaldne i mere end 60 dage. Skriver du -60 i intervalfeltet, vil systemet vise beløb, der har været forfaldne i mere end 120 dage.

Alternativt skal du samle op i rykker 3 og vente med at sende rykker 3, indtil alle åbne fakturaer dukker op i rykker 3. I rykker 3 kan du fx bruge overskriften ”Inkassovarsel,” og det skal af teksten fremgå at beløbet sendes til inkasso, hvis dette ikke er betalt inden for fx 10 dage.

Hvis du ikke har samlet alle forfaldne fakturaer på rykker 3, bør det tillige fremgå af teksten, at også beløb, der ikke er medtaget på rykkeren, ligeledes kan sendes til inkasso.


Vil du op i toppen af artiklen igen, eller vil du retur og læse mere om emnet?
Til top
Tilbage til emnet og læs mere om Før du sender en rykker


Yderligere hjælp?

Indrømmet, vi oplever - at I kære kunder - kender til detaljer i programmet, som vi i Supporten ikke selv har tænkt på.

Sidder du med et rigtigt godt ”fif/cowboy trick”, eller har du et spørgsmål til programmet, så er du naturligvis velkommen til at sende os en mail på info@e-conomic.dk.

Du kan naturligvis også altid tjekke vores Forum, for at se, om der allerede findes et godt fif eller et svar på dit spørgsmål dér.

rykkere/rykker-3-sidste-rykker · Sidst ændret: 2017/05/09 10:58 (ekstern redigering)