ForsideRegnskab Soegning-og-lister-leverandoerer-vis-skjul-spaerrede-leverandoerer

Vis leverandører

Under dine leverandører kan du, ved at klikke på rullemenuen, på knappen "Vis", vælge at få vist

  • Åbne (leverandører)
  • Spærrede (leverandører)
  • Alle (leverandører)

Her kan du se en video om, hvordan du får vist alle dine leverandører på én gang. Ved at klikke på Youtube ikonet i videoen, kommer du ind på vores YouTube kanal, hvor der ligger en masse andre videoer.

Vis åbne leverandører

Som standard vil du se alle dine "åbne leverandører" i din leverandøroversigt.

Klik på pilen til højre for knappen "Vis" for at åbne rullemenuen. Vælg "Åbne" for at få vist alle dine åbne leverandører i oversigten.

Vis spærrede leverandører

Klik på pilen til højre for knappen "Vis" for at åbne rullemenuen. Vælg "Spærrede" for at få vist alle dine spærrede leverandører i oversigten.

Vis alle leverandører

Klik på pilen til højre for knappen "Vis" for at åbne rullemenuen. Vælg "Alle" for at få vist både dine åbne og dine spærrede leverandører i oversigten.

Sådan spærrer du din leverandør

Du har mulighed for at "spærre" de leverandører, du ikke længere ønsker at se eller f.eks. oprette fakturaer o.l. til. Det kan være fordi du ikke længere handler med leverandøren, og du derfor ikke ønsker at se leverandøren i din leverandøroversigt.

Hvis du ønsker at "spærre" din leverandør, skal du på din leverandør blot vælge "Spærret" i rullemenuen under feltet "Adgang".

  1. Klik på ‘Regnskab’→ "Søgning og lister"
  2. Klik på "Leverandører" for at få vist din leverandøroversigt
  3. Klik på blyantikonet "Redigér" ud for den leverandør du ønsker at "spærre" i din leverandøroversigt
  4. Ud for feltet "Adgang" klik på pilen for at åbne rullemenuen og vælg "Spærret"
  5. Klik på ‘Gem’

Her kan du se en video om, hvordan du spærrer dine leverandører. Ved at klikke på Youtube ikonet i videoen, kommer du ind på vores YouTube kanal, hvor der ligger en masse andre videoer.

Sådan spærrer eller åbner du mange leverandører på én gang

Har du fået spærret flere leverandører ved en fejl, eller skal du have aktiveret/åbnet flere af dine spærrede leverandører på én gang, kan du opdatere adgangen (åbne de spærrede leverandører), via en import af leverandører - opdatering af dine leverandører.

Vil du op i toppen af artiklen igen, eller vil du retur og læse mere om emnet?
Til top
Tilbage til emnet og læs mere om Leverandører
Tilbage til emnet og læs mere om Ny Leverandør/Opret leverandør

Yderligere hjælp?

Indrømmet, vi oplever - at I kære kunder - kender til detaljer i programmet, som vi i Supporten ikke selv har tænkt på.

Sidder du med et rigtigt godt ”fif/cowboy trick”, eller har du et spørgsmål til programmet, så er du naturligvis velkommen til at sende os en mail på info@e-conomic.dk.

Du kan naturligvis også altid tjekke vores Forum, for at se, om der allerede findes et godt fif eller et svar på dit spørgsmål dér.

regnskab/soegning-og-lister-leverandoerer-vis-skjul-spaerrede-leverandoerer · Sidst ændret: 2017/05/09 10:58 (ekstern redigering)