ForsideRegnskab Soegning-og-lister-betalinger-hvilke-banker-kan-eksporteres

Hvilke banker kan der eksporteres til

Der kan eksporteres til de største banker (Nordea, Danske Bank, Jyske Bank, Sydbank, Nykredit Bank) samt de fleste mellemstore og mindre banker.

Du kan finde en liste over alle de banker, du kan eksportere til, når du er logget på din aftale, eller du kan finde din bank i listen her.

Hvis du benytter en bank, der ikke findes i listen, er du velkommen til at skrive på vores Forum, og høre om banken evt. kan blive oprettet. Du skal dog være opmærksom på, at det ikke er sikkert, at dit ønske kan imødekommes.

I mellemtiden skal du vide, at alle banker er tilknyttet en bank central, hvilket i praksis betyder, at hvis din bank ikke er der, kan du vælge en bank med samme bankcentral når du opretter din bankkonto.

I listen over bank centraler kan du derfor se, om du kan bruge en af de større pengeinstitutter, som din bankkonto, hvis de bruger samme bankcentral.

  1. Klik på fanebladet "Regnskab" og vælg så "Bank".
  2. Vælg menupunktet "Bankkonti".
  3. Klik på knappen "Ny bankkonto".
  4. Klik på rullemenuen ud for feltet "Bank".

  • Danske Bank kræver, at man anvender deres "Business Online“ produkt for at kunne sende betalinger til banken.

Vil du op i toppen af artiklen igen, eller vil du retur og læse mere om emnet?
Til top
Læs mere om Eksportér valgte betalinger


Yderligere hjælp?

Indrømmet, vi oplever - at I kære kunder - kender til detaljer i programmet, som vi i Supporten ikke selv har tænkt på.

Sidder du med et rigtigt godt ”fif/cowboy trick”, eller har du et spørgsmål til programmet, så er du naturligvis velkommen til at sende os en mail på info@e-conomic.dk.

Du kan naturligvis også altid tjekke vores Forum, for at se, om der allerede findes et godt fif eller et svar på dit spørgsmål dér ;-).

regnskab/soegning-og-lister-betalinger-hvilke-banker-kan-eksporteres · Sidst ændret: 2017/05/09 10:58 (ekstern redigering)