ForsideRegnskab Overfoer-beloeb-bankafstemning

Overfør beløb til næste periode i Bankafstemning

Beløb, som er hævet/indsat i en periode og bogført i en anden, kan "flyttes".

Det kan være posteringer på beholdningskontoen, som er bogført i én periode, og som skal afstemmes med bankposteringer, der er bogført i en anden periode.

Sådan overfører du beløb mellem perioder

Du kan overføre/skubbe beløbet frem til den periode, hvor de skal afstemmes, og det gør du ved at klikke på pilen ved siden af beløbet - ”Overfør til næste periode”.

På selve posteringen, du har overført til næste periode, vil du nu se, at pilen til højre for er farvet grøn for at vise, at den er overført. Hvis du ved en fejl har fået overført posteringen videre til de næste perioder, så fører du den tilbage ved at klikke på den grønne pil i den måned, posteringen oprindeligt ligger i.

Du vil kunne se posteringen i næste periode. Pilen til højre for posteringen er nu gul. Har du brug for at overføre posteringen videre til næste måned igen, klikker du på den gule pil.

Har du overført en postering flere gange, gennem flere måneder, så vil pilen blive rød. Det betyder, at den er overført til og videre fra perioden. Du kan derfor ikke gøre noget i denne periode. Du skal videre til den oprindelige periode for at flytte den tilbage - eller perioden efter for at afstemme eller flytte posteringen videre.

Vil du op i toppen af artiklen igen, eller vil du retur og læse mere om emnet?
Til top
Tilbage og læs om manuel bankafstemning i e-conomic
Tilbage til emnet og læs mere om Bankafstemning


Yderligere hjælp?

Indrømmet, vi oplever - at I kære kunder - kender til detaljer i programmet, som vi i Supporten ikke selv har tænkt på.

Sidder du med et rigtigt godt tip, eller har du et spørgsmål til programmet, så er du naturligvis velkommen til at sende os en mail på info@e-conomic.dk.

Du kan naturligvis også altid tjekke vores Forum, for at se, om der allerede findes et godt fif eller et svar på dit spørgsmål dér.

regnskab/overfoer-beloeb-bankafstemning · Sidst ændret: 2018/08/24 10:44 af Josefine Eckstrøm Lave