ForsideRegnskab Loen-og-betalinger-danloen-overfoerslen-ikke-gaar-efter-planen

Når overførslen ikke går efter planen

Du kan komme ud for, at du er nødt til foretage følgende, før du kan overføre løn til din kassekladde i e-conomic.

Log på Danløn og:

  1. Klik på Faneblad "Virksomhed" og vælg "Generelt".
  2. Under "Tilpasning" skal du vælge e-conomic under "Regnskabsprogram" og indtaste dit e-conomic aftale nummer under "Identifikation".
  3. Klik på knappen "Gem".
  4. Ved "Overfør til FINANS" fremkommer aftalenr. nu automatisk.
  1. (er det en internal/internal pro aftale du arbejder i, skal du nu rette aftalenr. til dit administrator aftalenr. og også skrive din administrator brugerID og adgangskode
  2. for alle andre abonnementstyper skriv aftalens e-conomic Bruger ID og Adgangskode ("Overfør til Finans" erstatter tidligere "Overfør til e-conomic")
  3. I rubrikken sættes flueben ved den kassekladde (f.eks Lønninger), som du ønsker lønposteringer overført til, og godkend igen foroven med flueben.

Nu skulle lønposteringerne blive overført til e-conomic kassekladden.

Får du, mod forventning, ikke overført dine lønposteringer så du nødt til at tage kontakt til Danløn for at få løst problemet

Fejlmeddelelse i Danløn

Du kan komme ud for at få følgende fejlmeddelelse i Danløn:

Ved bogføring af denne afregning, er der anvendt et eller flere forkerte kontonumre. Denne afregning kan derfor IKKE overføres til e-conomic, og må oprettes manuelt.

Kontiene kan rettes i "Virksomhed" → "Bogføringsgrupper".

Fejlmeddelelse i e-conomic

Du kan komme ud for at få følgende fejlmeddelelse i e-conomic:

Kan ikke bogføre
Følgende kombinationer af bilagsnr. og dato er i ubalance:
Bilagsnr. 592 – den 20.06.05

Fejlen kan skyldes, at du enten mangler at angive et kontonummer for en lønart eller har angivet et kontonummer, som ikke eksisterer, eller som ikke er en drifts- eller statuskonto i e-conomic.

Fejlen retter du i Danløn under Bogføringsgrupper under fanebladet Virksomhed. I den forbindelse skal du være opmærksom på, at rettelsen først får virkning for nye lønafregninger. Det betyder, at du ikke kan rette i tidligere perioder.

I tilfælde af fejl ved en overførsel anbefaler vi desuden, at du lukker Danløn, economic og alle andre browservinduer ned, og prøver igen.

Mere hjælp til Danløn?

Har du brug for mere hjælp med din integration, så kan du finde Danløn her eller du kan benytte denne mailadresse: salg@danlon.dk.

Vil du op i toppen af artiklen igen, eller vil du retur og læse mere om emnet?
Til top
Tilbage til emnet og læs mere om Danløn


Yderligere hjælp?

Indrømmet, vi oplever - at I kære kunder - kender til detaljer i programmet, som vi i Supporten ikke selv har tænkt på.

Sidder du med et rigtigt godt ”fif/cowboy trick”, eller har du et spørgsmål til programmet, så er du naturligvis velkommen til at sende os en mail på info@e-conomic.dk.

Du kan naturligvis også altid tjekke vores Forum, for at se, om der allerede findes et godt fif eller et svar på dit spørgsmål dér.

regnskab/loen-og-betalinger-danloen-overfoerslen-ikke-gaar-efter-planen · Sidst ændret: 2018/10/25 11:21 af Andreas Rostved