ForsideRegnskab Loen-og-betalinger-danloen-et-par-tip

Danløn - Et par tip

Her kan du få et par tip til at gøre overførslen så uproblematisk, som muligt.

Felt Handling
Feltet KontonummerDu skal slette de tal der automatisk er angivet for de forskellige lønarter i Danløn - også selv om der ikke skal angives et kontonummer for den pågældende lønart. Er der lønarter, du ikke skal bruge, behøver du ikke at indtaste et kontonummer for dem.
Du skal dog være opmærksom på, at får du brug for dem på et senere tidspunkt, skal du huske at angive et kontonummer for dem, FØR du laver en lønkørsel med de pågældende lønarter. Ellers bliver de ikke overført til e-conomic. For at ikke at glemme det anbefaler vi derfor, at du indtaster et kontonummer for alle lønarter, også selv om du ikke skal bruge dem i første omgang.
Feltet TekstSkal du ikke udfylde, fordi teksten ikke bliver overført til e-conomic. Lønperioden bliver dog automatisk angivet som posteringstekst i e-conomic.
BogføringsgrupperBruger du flere bogføringsgrupper, skal du udfylde oplysningerne for hver bogføringsgruppe. NB Når du opretter medarbejdere, skal du huske at vælge den rigtige bogføringsgruppe for de enkelte medarbejde ved oprettelsen af dem.

Mere hjælp til Danløn?

Har du brug for mere hjælp med din integration, så kan du finde Danløn her eller du kan benytte denne mailadresse: salg@danlon.dk.


Vil du op i toppen af artiklen igen, eller vil du retur og læse mere om emnet?
Til top
Tilbage til emnet og læs mere om Danløn


Yderligere hjælp?

Indrømmet, vi oplever - at I kære kunder - kender til detaljer i programmet, som vi i Supporten ikke selv har tænkt på.

Sidder du med et rigtigt godt ”fif/cowboy trick”, eller har du et spørgsmål til programmet, så er du naturligvis velkommen til at sende os en mail på info@e-conomic.dk.

Du kan naturligvis også altid tjekke vores Forum, for at se, om der allerede findes et godt fif eller et svar på dit spørgsmål dér.

regnskab/loen-og-betalinger-danloen-et-par-tip · Sidst ændret: 2017/05/09 10:58 (ekstern redigering)