ForsideRegnskab Kassekladder-kundeindbetaling-anden-valuta

Kundeindbetaling i anden valuta

Når du har fået en indbetaling i banken skal denne indtastes i dit regnskabssystem. Dette gøres under fanen ”Regnskab”, her skal du ind i dine kassekladder, hvis du har kassekladden Indbetalinger, anbefales det at bruge denne, ellers kan en hvilken som helst kassekladde gøre tricket.

Her skal du lave en ny postering, og vælge typen kundeindbetaling. Datoen i denne postering vil typisk være den dato, som beløbet er indgået på din konto.

I dette eksempel har kunden oplyst et fakturanummer da de lavede indbetalingen, så dette vil blive indtastet i feltet fakturanummer. Derudover er fakturaen lavet i en anden valuta end din grundvaluta er. Det er derfor vigtigt at huske på at indbetalingen, skal bogføres i denne samme valuta, som fakturaen til den kurs du har fået pengene til i din bank.

  • Klik på fanen "Regnskab"
  • Under "Kassekladder" i menuen til venstre vælger du den kladde, du vil oprette posteringen i.
  • Klik på den blå knap "Ny postering"
  • Udfyld felterne "Fakturanummer", ”Valuta”, ”Kurs” samt "Dato" og "Modkonto".

Ud fra fakturanummer kan systemet selv finde både den kunde samt det beløb der i dette tilfælde er tale om. Husk at tjekke at indbetalingen bliver bogført i den samme valuta, som fakturaen er i. Nu skal du blot sige gem og derefter bogføre, og så er denne kundeindbetaling lavet.

Vil du op i toppen af artiklen igen, eller vil du retur og læse mere om emnet?
Til top
Tilbage til emnet og læs mere om Kundeindbetaling
Tilbage til emnet og læs mere om Bogføring af posteringer
Tilbage til emnet og læs mere om Kassekladde - Indbetalinger


Yderligere hjælp?

Indrømmet, vi oplever - at I kære kunder - kender til detaljer i programmet, som vi i Supporten ikke selv har tænkt på.

Sidder du med et rigtigt godt ”fif/cowboy trick”, eller har du et spørgsmål til programmet, så er du naturligvis velkommen til at sende os en mail på info@e-conomic.dk.

Du kan naturligvis også altid tjekke vores Forum, for at se, om der allerede findes et godt fif eller et svar på dit spørgsmål dér ;-).

regnskab/kassekladder-kundeindbetaling-anden-valuta · Sidst ændret: 2017/05/09 10:58 (ekstern redigering)