ForsideRegnskab Betalinger-vis-eksporterede-betalinger

Vis eksporterede betalinger

Her kan du se en liste over alle dine tidligere eksporterede betalinger.

Du har mulighed for at søge "gamle" betalinger frem og på baggrund af disse danne en ny fil, som du kan eksportere og indlæse i din bank.

Hvis du vil tilbage til dine "endnu ikke eksporterede betalinger", klikker du blot på knappen, der nu hedder "Vis ikke-eksporterede betalinger"

Sådan benytter du vis eksporterede betalinger

Har du behov for at finde betalinger, som du tidligere har eksporteret, frem igen, har du her mulighed for at sortere dine betalinger via kolonnerne.

Hvis du klikker på de forskellige kolonner bliver dine betalinger sorteret i stigende eller faldende orden.

Hvis du f.eks klikker på kolonnen "sidste eksportnr." får du vist og sorteret kolonnen med den seneste (eller første) betalingseksport med samme eksportnummer.

Nu kan du blot sætte flueben ud for de betalinger, du gerne vil have eksporteret igen og danne filen, på præcis samme måde som du oprindelig gjorde ved at klikke på knappen "Eksportér valgte betalinger".

Video

Her kan du se en video om, hvordan du får vist dine eksporterede betalinger. (Klik på Youtube ikonet i videoen, for at få åbnet videoen i Youtube).

Vil du op i toppen af artiklen igen, eller vil du retur og læse mere om emnet?
Til top
Tilbage til emnet og læs mere om Betalinger
Tilbage til emnet og læs mere om Ny søgning - betalinger


Yderligere hjælp?

Indrømmet, vi oplever - at I kære kunder - kender til detaljer i programmet, som vi i Supporten ikke selv har tænkt på.

Sidder du med et rigtigt godt ”fif/cowboy trick”, eller har du et spørgsmål til programmet, så er du naturligvis velkommen til at sende os en mail på info@e-conomic.dk.

Du kan naturligvis også altid tjekke vores Forum, for at se, om der allerede findes et godt fif eller et svar på dit spørgsmål dér.

regnskab/betalinger-vis-eksporterede-betalinger · Sidst ændret: 2017/05/09 10:58 (ekstern redigering)