ForsideRapporter Moms-momsopgoerelse-vis-direkte-posteringer

Vis direkte posteringer

Når du posterer direkte på dine momskonti, vil e-conomic automatisk tilføje den momskode, der hører sammen med kontoen du bogførte på.

Ved at klikke på knappen "Vis direkte posteringer" vil du få vist de posteringer du har bogført, direkte, på dine momskonti samt de momskoder e-conomic automatisk tilføjede på disse poster.

Det giver dig mulighed for at ændre eller fjerne de koder programmet har sat på, så du får fuld kontrol over din momsopgørelse.

Sådan arbejder du med direkte posteringer

Her kan du se en video om, hvordan du får vist dine direkte posteringer under. (Klik på Youtube ikonet i videoen, for at få åbnet videoen i Youtube)

Har du, ved en fejl, fået bogført posteringer uden momskode, kan du nu ændre momskoden på disse posteringer - baseret på forslag fra programmet.

Du kan vælge en (anden) momskode eller lade momskoden være blank, hvis du ikke ønsker at få posteringen med på i din momsopgørelse.

Når du først har indberettet din momsopgørelse, kan du stadig se de posteringer, du har bogført direkte, hvis du klikker på knappen "Vis direkte posteringer"

  1. Klik på "Rapporter"
  2. Klik på "Moms" i menuen til venstre
  3. Klik på menupunktet "Arkiv" .

Du kan ikke længere ændre momskoden på de direkte posteringer, når du har indberettet momsopgørelsen.

Vil du op i toppen af artiklen igen, eller vil du retur og læse mere om emnet?
Til top
Tilbage til emnet og læs mere om Momsopgørelse
Tilbage til emnet og læs mere om Arkiv for momsopgørelse


Yderligere hjælp?

Indrømmet, vi oplever - at I kære kunder - kender til detaljer i programmet, som vi i Supporten ikke selv har tænkt på.

Sidder du med et rigtigt godt ”fif/cowboy trick”, eller har du et spørgsmål til programmet, så er du naturligvis velkommen til at sende os en mail på info@e-conomic.dk.

Du kan naturligvis også altid tjekke vores forum, for at se, om der allerede findes et godt fif eller et svar på dit spørgsmål dér ;-).

rapporter/moms-momsopgoerelse-vis-direkte-posteringer · Sidst ændret: 2017/08/25 14:13 af Andreas Rostved