ForsideRapporter Moms-momsopgoerelse-marker-som-indberettet

Markér din momsopgørelse som indberettet

Du kan få bogført din indberettede moms direkte fra momsopgørelsen. Det forudsætter dog, at du har oprettet en konto til formålet (under systemkonti).

Her kan du se en video om, hvordan du markerer din momsopgørelse som indberettet. (Klik på Youtube ikonet i videoen, for at få åbnet videoen i Youtube)

Når du klikker på knappen "Marker som indberettet" vil alle posteringerne i momsopgørelsen blive bogført på den konto, som du har valgt under systemkonti.

Du kan nu se din momsopgørelse i arkivet. I arkivet kan du til enhver tid få vist din momsopgørelse.

I din momsopgørelse under Rapporter→ Momsopgørelse vil du kunne se en tekst, der fortæller dig, frem til hvilken dato, der er indberettet moms.

Hvis du ikke ønsker at få bogført din moms, direkte, via momsopgørelsen, eller du har klikket på "Marker som indberettet" uden at have oprettet en systemkonto til momsafregning, så vil der blot blive dannet en momsopgørelse, som du kan finde i arkivet - der er altså ikke bogført moms, noget sted i regnskabet.

Fjern markeringen som indberettet

Hvis du har efterposteringer, som også skal medtages, har du mulighed for at "Fjerne markeringen som indrettet". Det gør du under "Rapporter" - "Moms" -"Arkiv" - "Fjern markering som indberettet"-ikonet til højre for din indberettede momsopgørelse.
Du kan se, hvorvidt du har efterposteringer ved at trække en momsopgrøelse for perioden og herefter klikke på knappen "Efterberegn" → "Markér som indberettet" for at få efterindberettet dine efterposteringer.

OBS
Når du fjerner denne markering, vil e-conomic automatisk tilbageføre de momsposteringer der blev lavet i forbindelse med din indberetning. Bemærk venligst, at det udelukkende er muligt at fjerne markeringen for den senest indberettede momsopgørelse.

Vil du op i toppen af artiklen igen, eller vil du retur og læse mere om emnet?
Til top
Læs mere om Momsopgørelse
Læs mere om Efterberegn - momsopgørelse
Læs mere om Moms - Hvad spørger vores kunder om


Yderligere hjælp?

Indrømmet, vi oplever - at I kære kunder - kender til detaljer i programmet, som vi i Supporten ikke selv har tænkt på.

Sidder du med et rigtigt godt ”fif/cowboy trick”, eller har du et spørgsmål til programmet, så er du naturligvis velkommen til at sende os en mail på info@e-conomic.dk.

Du kan naturligvis også altid tjekke vores forum, for at se, om der allerede findes et godt fif eller et svar på dit spørgsmål dér ;-).

rapporter/moms-momsopgoerelse-marker-som-indberettet · Sidst ændret: 2020/03/08 18:03 af Kathrine Grotkær Sørensen