ForsideRapporter Moms-momsopgoerelse-efterberegn

Efterberegn din MOMS

Har du bogført flere posteringer med moms, i den periode, du egentlig allerede har indberettet kan du, ved at klikke på knappen "efterberegn", også få beregnet momsen for disse posteringer, så de også bliver indberettet.

Sådan efterberegner du momsen

Her kan du se en video om, hvordan du laver en efterberegning af din momsopgørelse. (Klik på Youtube ikonet i videoen, for at få åbnet videoen i Youtube)

Når du klikker på knappen "efterberegn", vil du få vist en opgørelse over momsen for de posteringer, der ikke tidligere er blevet indberettet for perioden.

Er du enig i beløbet, skal du blot klikke på knappen "Marker som indberettet" og beløbet bliver bogført på din momskonto, sammen med det tidligere indberettede beløb.

Du kan se momsopgørelsen i arkivet. Teksten "efterindberettet" vil være føjet til, efter datoen, i linjen med momsopgørelsesrapporten.

Vil du op i toppen af artiklen igen, eller vil du retur og læse mere om emnet?
Til top
Tilbage til emnet og læs mere om Momsopgørelse


Yderligere hjælp?

Indrømmet, vi oplever - at I kære kunder - kender til detaljer i programmet, som vi i Supporten ikke selv har tænkt på.

Sidder du med et rigtigt godt ”fif/cowboy trick”, eller har du et spørgsmål til programmet, så er du naturligvis velkommen til at sende os en mail på info@e-conomic.dk.

Du kan naturligvis også altid tjekke vores forum, for at se, om der allerede findes et godt fif eller et svar på dit spørgsmål dér ;-).

rapporter/moms-momsopgoerelse-efterberegn · Sidst ændret: 2017/08/15 09:52 af Andreas Rostved