ForsideRapporter Kunder-afstemning-af-kundesamlekonto

Afstemning af debitorsamlekonto

Stemmer beløbet på din samlekonto for kunder ikke overens, med beløbet i din debitorsaldoliste, kan det evt. skyldes, at du har bogført posteringer, direkte, på debitorsamlekontoen.

Det kan også skyldes, at du på et tidspunkt, måske, har haft ændret din kundesamlekonto, til en anden konto, end den nuværende.

Sådan kan du afstemme debitorsamlekontoen

Her kan du se en video om, hvordan du afstemmer din debitorsamlekonto. Klik på Youtube ikonet i videoen, for at få åbnet videoen i Youtube).

Med denne rapport har du mulighed for, nemmere, at afstemme det samlede beløb på din debitorsaldoliste, med f.eks beløbet i din saldobalance, for samme konto.

Rapporten viser saldoen på samlekontoen pr. en given dato. Den viser endvidere en evt. difference, som du kan se fordelt nedenfor, på h.h.v.

  1. Kundeposteringer på andre konti, eller
  2. Direkte posteringer på samlekonti.

Er der et beløb i difference, kan du klikke på beløbet under " Specifikation af difference", og i pop op vinduet, kan du nu se de posteringer, der indgår i beløbet.

Vis/skjul søgeområde

Du har mulighed for at få vist din søgning over din fremsøgte rapport, ved at klikke på de to pile.


Vil du op i toppen af artiklen igen, eller vil du retur og læse mere om emnet?
Til top
Tilbage til emnet og læs mere om Rapporter

Yderligere hjælp?

Indrømmet, vi oplever - at I kære kunder - kender til detaljer i programmet, som vi i Supporten ikke selv har tænkt på.

Sidder du med et rigtigt godt ”fif/cowboy trick”, eller har du et spørgsmål til programmet, så er du naturligvis velkommen til at sende os en mail på info@e-conomic.dk.

Du kan naturligvis også altid tjekke vores Forum, for at se, om der allerede findes et godt fif eller et svar på dit spørgsmål dér ;-).

rapporter/kunder-afstemning-af-kundesamlekonto · Sidst ændret: 2017/05/09 10:58 (ekstern redigering)