ForsideProjektstyring Opret-tilbud-ordrer-faktura-projekter

Fakturering med projektmodulet

En af fordelene med projektmodulet er, at det salg du har til en kunde kan tilknyttes et projekt. Det betyder, at du på projektkortet har mulighed for at holde styr på, hvor meget du har solgt.

Hvis du registrerer omkostninger på projektet får du dermed et overblik over dækningsbidraget, og det er let at se, hvor meget du tjener på et projekt.

Du kan oprette et tilbud, en ordre eller en faktura på flere måde, når du bruger tillægsmodulet projektstyring.

Opret en faktura via kunden


Du kan oprette et projekt flere steder i aftalen, i igangværende projekter, og i Salg > Kunder > flere > projekter. Opretter du et projekt af typen Ekstern, fakturerbar, skal det tilknyttes en kunde der er oprettet i fanebladet ”Salg”.

Du kan hurtigt få et overblik af projekter tilknyttet en kunde, i projekt menuet, under fanebladet Salg. Du kan nemt se hvad der er registreret af kost- og salgspris på det/de projekt(er), og hvor meget der allerede er blevet faktureret. Det gør det let at holde styr på om der mangler at blive sendt regninger ud til kunden.

Selv om et projekt er tilknyttet en kunde, er den tid og de omkostninger der er registreret på projektet ikke bundet til den bestemte kunde og det kan der være mange grunde til.

Fleksibiliteten betyder f.eks., at du kan sende fakturaer ud til flere kunder fra et projekt. Har du behov for at viderefakturere omkostninger eller tidsregistreringer fra et projekt til forskellige kunder, er det muligt.

Se hvordan du arbejder med fakturering via projekt undermenupunkt

Tilknyt en ny/igangværende faktura til et projekt


Du kan oprette en faktura og efterfølgende tilknytte den til et projekt. Det kan også bruges hvis du har flere kunder, der skal faktureres for samme projekt, eller hvis du vil fakturere en kunde for et projekt som de ikke er tilknyttet.

Se hvordan du kan tilknytte et projekt til en ny/igangværende faktura

Relateret
Har du ikke projektmodulet kan du læse mere om hvordan du opretter en faktura uden

Vil du op i toppen af artiklen igen, eller vil du retur og læse mere om emnet?
Til top
Tilbage til emnet og læs mere om Projektstyring

Yderligere hjælp?

Indrømmet, vi oplever - at I kære kunder - kender til detaljer i programmet, som vi i Supporten ikke selv har tænkt på.

Sidder du med et rigtigt godt ”fif/cowboy trick”, eller har du et spørgsmål til programmet, så er du naturligvis velkommen til at sende os en mail på info@e-conomic.dk.

Du kan naturligvis også altid tjekke vores Forum, for at se, om der allerede findes et godt fif eller et svar på dit spørgsmål dér.

projektstyring/opret-tilbud-ordrer-faktura-projekter · Sidst ændret: 2017/05/09 10:58 (ekstern redigering)