ForsideProjektstyring Klippekort

Klippekort til timer - projekt

Har du f.eks en konsulentvirksomhed, som fakturerer kunder på timebasis, er det muligt, at dine kunder gerne vil købe et "klippekort" på et vist antal timer, som de kan benytte i et stykke tid fremover. Det kan du gøre på følgende måde med projektstyring.

  • Du laver en faktura, som normalt, hvor du sælger et klippekort, på eksempelvis 10 timer.
  • Fakturaen knytter du så til det gældende projekt/sag.
  • Herefter opretter du en aktivitet, som du kalder klippekort, denne ligger du ind i systemet uden en salgspris.
  • Det næste trin er, at du opretter en medarbejder, som du evt knytter til en medarbejdergruppe, som du har oprettet, der f.eks hedder klippekort.

Denne medarbejder skal oprettes af typen "blank" altså ikke en tidsregistrant eller projektleder. Her skal du heller ikke bruge, hverken salgspris, eller kostpris.

  • Når din kunde så har købt et klippekort, laver du så en negativ registrering, på fx -10 timer. Når denne registrering er godkendt registrerer du blot dine timer som normalt i systemet, og du vil nu kunne se, hvor mange timer der er tilbage på klippekortet på dit sagskort.
Vil du op i toppen af artiklen igen, eller vil du retur og læse mere om emnet?
Til top
Læs mere om Projektstyring

Yderligere hjælp?

Indrømmet, vi oplever - at I kære kunder - kender til detaljer i programmet, som vi i Supporten ikke selv har tænkt på.

Sidder du med et rigtigt godt ”fif/cowboy trick”, eller har du et spørgsmål til programmet, så er du naturligvis velkommen til at sende os en mail på info@e-conomic.dk.

Du kan naturligvis også altid tjekke vores Forum, for at se, om der allerede findes et godt fif eller et svar på dit spørgsmål dér.

projektstyring/klippekort · Sidst ændret: 2017/05/09 10:58 (ekstern redigering)